MAÇKA BELEDİYE İDMANOCAĞI SEVİNÇTEN UÇUYOR

MAÇKA BELEDİYE İDMANOCAĞI SEVİNÇTEN UÇUYOR

KÜMEDE KALDILAR, BÖYLE SEVİNDİLER

MAÇKA BELEDİYE İDMANOCAĞI SEVİNÇTEN UÇUYOR

KÜMEDE KALDILAR, BÖYLE SEVİNDİLER

 

KÜLLERİNDEN DOĞDULAR

 

TFF KADINLAR FUTBOL BİRİNCİ LİGİ´NDE MÜCADELE VEREN MAÇKA BELEDİYE İDMANOCAĞI KÜMEDE KALMANIN BÜYÜK SEVİNCİ YAŞANIYOR.

 

SON MAÇTA KURTULDULAR

Maçka Belediye İdmanocağı, ligin son maçında grubun İstanbul takımlarından Fatih Vatanspor´u Fatih Mimar Sinan Stadyumu´nda 2-0 mağlup etti. Kümede kalma mücadelesi veren 1207 Antalya Döşemealtı Belediyespor´un deplasmanda Karadeniz Ereğlispor´a 3-1 olmasının ardından ligin son maçında düşme hattında kalmaktan kurtulan Maçka Belediyesi İdmanocağı 20 galibiyetle karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşandı.

13 PUANLA BİTİRDİLER

Maçka Belediye İdmanocağı futbolcuları maç sonrası birbirine sarılarak ligde kalmanın mutluluğunu yaşarken, tribünlerdeki taraftarlarını da selamlayarak soyunma odasının yolunu tuttu. Trabzon ekibi, sezon sonunda ligi topladığı 13 puanla 8´inci sırada tamamladı.

KOÇHAN VE ÖZ´E TEŞEKKÜR

Maçka Belediyesi İdmanocağı Antrenörü Gürkan Çavdar, lig süresince kendilerine büyük destek veren Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve İdmanocağı Spor Kulübü Başkanı Mehmet Öz´e teşekkür etti.

Çavdar şöyle konuştu. "Çok zorlu bir sezondu bizim için. Tamamen yeni ve genç bir kadro ile mücadele ettik. Bu mücadelemizde bize destek veren tüm sevenlerimize, İdmanocağı kulübünün özverili başkanı Mehmet Ö´z e ve her anımızda destek olup yanımızda olan bize hayat suyu veren ve ligin son saniyesine kadar omuz omuza bizimle savaşan Maçka Belediye başkanımız Koray Koçhan şahsım adına teşekkür ederim" dedi.

SEVENLERİMİZİ ÜZMEYECEĞİZ

Sonunda sevenlerini mutlu ettiklerini belirten Çavdar, "Rakiplerimizi üzdük ama sezon içerisinde çok üzdüğümüz sevenlerimize asla böyle bir sezon daha yaşatmayıp eskisi Trabzon adına yakışır bir mücadelenin içinde olacağız" ifadelerini kullandı.