Tarih: 16.07.2024 11:09

ABART’TILAR CEZALANDIRILDILAR!

Facebook Twitter Linked-in

ABART’TILAR CEZALANDIRILDILAR! 

Trabzon'da abart egzoz cezasız kalmadı! İl genelinde yapılan denetimlerde 7 araçabart egzoz taktıkları tespit edilerek cezalandırıldı. 

Trabzon’un il ve ilçe merkezlerinden trafik denetimleri hız kesmeden devam ederken, abart egzoz da cezasız kalmadı! Trabzon’daki denetimlerde 7 araca ceza yağdı. 

ABART EGZOZ’A GEÇİT YOK 
Trabzon’da son dönemde sıkı şekilde uygulanan abart egzoz kontrolleri devam ederken Trabzon ili genelinde yapılan denetimlerde toplam 7 araç ceza puanına göre kimisi trafikten men edilirken bazılarının da ceza puanları sınıra yaklaştı. Bunun yanı sıra, araç sahipleri de mali cezalarla yüz yüze kalırken abart egzoz olan 7 araca 2918 sayılı KTK’nın emrettiği maddelere istinaden idari para cezası uygulanarak, trafikten men edilip sürücülerin 20 ceza puanı düşürüldü.

HER ŞEY VATANDAŞIN HUZURU İÇİN 
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu bozan abart egzozlu araçlar ile trafik güvenliğini tehdit eder nitelikte araç kullananlara yönelik denetimler, vatandaşlarımızın haklı şikâyetleri ve re’sen tespitlerimizle devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —