ABART’TILAR CEZALANDIRILDILAR!

ABART’TILAR CEZALANDIRILDILAR!

Trabzon'da abart egzoz cezasız kalmadı! İl genelinde yapılan denetimlerde 7 araç abart egzoz taktıkları tespit edilerek cezalandırıldı.

ABART’TILAR CEZALANDIRILDILAR! 

Trabzon'da abart egzoz cezasız kalmadı! İl genelinde yapılan denetimlerde 7 araçabart egzoz taktıkları tespit edilerek cezalandırıldı. 

Trabzon’un il ve ilçe merkezlerinden trafik denetimleri hız kesmeden devam ederken, abart egzoz da cezasız kalmadı! Trabzon’daki denetimlerde 7 araca ceza yağdı. 

ABART EGZOZ’A GEÇİT YOK 
Trabzon’da son dönemde sıkı şekilde uygulanan abart egzoz kontrolleri devam ederken Trabzon ili genelinde yapılan denetimlerde toplam 7 araç ceza puanına göre kimisi trafikten men edilirken bazılarının da ceza puanları sınıra yaklaştı. Bunun yanı sıra, araç sahipleri de mali cezalarla yüz yüze kalırken abart egzoz olan 7 araca 2918 sayılı KTK’nın emrettiği maddelere istinaden idari para cezası uygulanarak, trafikten men edilip sürücülerin 20 ceza puanı düşürüldü.

HER ŞEY VATANDAŞIN HUZURU İÇİN 
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve sükûnunu bozan abart egzozlu araçlar ile trafik güvenliğini tehdit eder nitelikte araç kullananlara yönelik denetimler, vatandaşlarımızın haklı şikâyetleri ve re’sen tespitlerimizle devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.