İŞ DÜNYASI O KONUDA BİLGİLENDİRİLDİ
Halkbank’ın kredi olanaklarıyla ilgili TTSO’da Trabzon iş dünyasına bilgilendirme yapıldı.
Halkbank’ın İlk Adım Kredisi (KGF) ve Genç İşi Kredi (KGF) kampanyaları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) anlatıldı.
KREDİLERLE İLGİLİ AYRINTIYI PAYLAŞTILAR
Halkbank Trabzon Ortahisar Şube Müdürü Macit Sarı ve KOBİ yetkilisi Murat Biçer, TTSO’yu ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Emre Koç’la görüştü, kredi kampanyalarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Ziyarette, her iki kredi kampanyasıyla ilgili hedef kitle, kredilerin özellikleri ve başvuru süreçleri gibi ayrıntılar paylaşıldı.
YENİ FİRMALAR VE GİRİŞİMCİLERE İLAÇ OLACAK
TTSO Başkanı Erkut Çelebi her iki kredinin de yeni kurulmuş firmalar ve genç girişimcilere hitap ettiğini belirterek, 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek bu kredi imkânından ihtiyaç duyanların yararlanabileceğini belirtti.