HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILAR İSTİŞARE ETTİ

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILAR İSTİŞARE ETTİ

TTSO’da Karadeniz Halkla İlişkiler ve Reklamcılar Derneği için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILAR İSTİŞARE ETTİ 

TTSO’da Karadeniz Halkla İlişkiler ve Reklamcılar Derneği için istişare toplantısı gerçekleştirildi. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Kitap Matbaa Gazete Reklam Sinema Uydu Cihazları Televizyon Meslek Komitesi’nin değerlendirme toplantılarında gündeme gelen Karadeniz Halkla İlişkiler ve Reklamcılar Derneği konusunda istişare toplantısı yapıldı.

İŞ DÜNYASI VE AKADEMİSYENLER KATILDI 
Toplantıya TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 20. Grup Meclis Üyesi Hamdi Abanoz, KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emre Aslan ile Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane, Artvin ve Ordu illerinden davet edilen sektör temsilcileri ile bu alanda çalışmalar yürüten akademisyenler katıldı.

İŞBİRLİĞİ SEKTÖRE DAHA FAZLA KATKI SAĞLAR 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi iş birliği yapmanın ve bölgesel hareket etmenin sektöre daha fazla katkı sağlayabileceğini ifade etti. Katılımcıların görüş ve önerilerini aktardığı istişare toplantısında derneğin kuruluşunun sektöre ivme katacağı genel görüşü benimsenerek kuruluş çalışmalarına devam edilmesine karar verildi.
Maçka Haber Merkezi 
Ali TİRİTOĞLU