GENEL MÜDÜR ŞENER TESOB’TA
Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Şener’den TESOB’a ziyaret.
Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Taha Enes Şener, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (TESOB) ziyaret ederek Başkan Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.
GENEL MÜDÜR ŞENER ESNAF TEMSİLCİLERİYLE İSTİŞARE YAPTI
Trabzon Ticaret İl Müdürü Kasım Tiryaki’nin de yer aldığı ziyarette TESOB Başkanı Metin Kara, kurumun çalışmaları, yürüttüğü ve planladığı projelerle ilgili Genel Müdür Şener’e bilgi verdi. Ziyarette ayrıca esnaf ve sanatkârların talepleri ve çözüm önerileri konusunda istişarede bulunuldu.
BAŞKAN KARA ZİYARETTEN MEMNUN KALDI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara, Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Taha Enes Şener’i ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirterek, ziyareti nedeniyle Genel Müdür Şener’e teşekkür etti.
TESOB BASIN SERVİSİ