Menü Maçka Haber
Tarih: 08.03.2021 10:30
TESOB ÜYELERİ İÇİN İMZALADI

TESOB ÜYELERİ İÇİN İMZALADI

Facebook Twitter Linked-in

TESOB ÜYELERİ İÇİN İMZALADI

TESOB Başkanı Metin Kara, birlik üyelerinin avantajlı ürün ve hizmetlerden yararlanması için Vakıf Katılım ile ortak protokole imza attı.

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile Vakıf Katılım Bankası arasında, birlik üyelerinin avantajlı ürün ve hizmetlerden yararlanması konusunda protokol imzalandı.

ESNAF FİNANSMANA DAHA RAHAT ULAŞABİLECEK!
TESOB Başkanı Metin Kara ve Vakıf Katılım Bankası Trabzon Şube Müdürü Cemil Güner arasında imzalanan protokole göre, esnaf ve sanatkârlar Vakıf Katılım’ın avantajlı ürün ve hizmetlerinden faydalanabilecek, ihtiyaç duydukları finansmana daha rahat ulaşabilecek.
TESOB Başkanı Metin Kara; “Pandemi döneminde finansal anlamda zorluk çeken esnaf ve sanatkârlarımızın avantajlı olanaklarla finansmana ulaşabilmesi ve diğer fırsatlardan yararlanabilmesi için TESOB olarak Vakıf Katılım ile bir protokol imzaladık.” dedi.


ESNAF VE SANATKÂRA DESTEK.
Vakıf Katılım Trabzon Şube Müdürü Cemil Güner ise salgın döneminde zor günler geçiren esnaf ve sanatkârlara destek olmayı amaçladıklarını vurgulayarak; “Vakıfların paylaşım kültürünü kamunun gücüyle birleştirerek katılım finans dünyasına yeni bir soluk getiren Vakıf Katılım olarak pandemi döneminde zor günler geçiren esnaf ve sanatkârımıza destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda imzaladığımız protokol ile Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyeleri ihtiyaç duydukları finansmana kolayca ulaşabilecek. Ayrıca teminat mektupları, indirimli kiralık kasa, dijital kanallardan ücretsiz EFT-havale, avantajlı üye iş yeri (POS) oranları, sigorta poliçelerinde rekabetçi prim bedelleri ve dış ticaret işlemlerinde avantajlı kâr ve komisyon oranlarından faydalanabilecekler.” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —