Cemile Keskin


TV PROĞRAMLARI VE İNSANIMIZ

Türkiye´de üzülerek söylemek zorundayım ejdada yakışan bir nesil değiliz, okumuyor, yazmıyor, geçmişimizi bilmiyoruz sürekli bize sunulanla yetiniyoruz boş, cahil bir toplum olduk çıktık.


TV PROĞRAMLARI VE İNSANIMIZ

                 Türkiye´de üzülerek söylemek zorundayım ejdada yakışan bir nesil değiliz, okumuyor, yazmıyor, geçmişimizi bilmiyoruz sürekli bize sunulanla  yetiniyoruz boş, cahil bir toplum olduk çıktık. Sadece günü kurtarmaya bakıyoruz derinlemesine sohbet edemiyoruz geçmişimizi konuşamıyoruz. Uyutulmuş, uyuşturulmuş, afyon içirilmiş bir nesil yetiştiriyoruz itiraz edemiyoruz itiraz etmeye ne bilgi nede halimiz var.

      TV sürekli beyinler  yıkıyor  programlar ona göre yapılıyor, acayip programlar yapılıyor ve bizlerde izliyor  izlettiriyoruz. Saatlerce uykumuzdan, fedakârlık yaparak salak programları izliyoruz  izletiyoruz  okula giden çocuklarımızı erkenden yatma alışkanlığı kaybettik sağlıklı bir nesil yok. çünkü salaklaştıran uyutan programları   izleme zorunluluğu var. niçin mi çünkü bunlar tesadüf değil. Birilerinin üzerinde çalıştığı büyük bir proje olduğu yıllar sonra ortaya çıktı.

       Yıllar önce büyüklerimiz konuşur tartışırdı, Amerika bitti batacak gençleri uyuşturucu müptelası deniyordu. Uyutulan Amerika gençleri değil Türk gençleri oldu.

 TV´lerde verilen filmler eşliğinde projeler yerine  ulaştırıldı. Filmlerde görülerde masum rolünü homolar oynuyor roller onlara veriliyordu Türk gençliğine de yutturuluyordu. kadın kıyafeti giyen ve masum gösterilen erkekler bizlerin ve gençlerin beynine bunlar masumdur ve zararsızdır  diye kazılıyordu. şimdiki gençlerimizin önemli bir bölümü değişik sapıklık ve sapkınlıklar içerisinde  bu nedenle düşürülmüştür. Bu konuda tv ve radyolar ortaya koydukları model ve örneklerle  baş teşvikçi olmuşlardır. bir zamanlar batı toplumlarının gelecekteki en büyük tehlikesi olarak görülen   uyuşturucu kullanımı ve sapıklıklar maalesef  bu olumsuz yayınlar nedeniyle bizim toplumumuzu tehdit eder hale gelmiştir. Üzülerek söylüyorum dav a açılmasın diye yazamadığım birçok şey var.  Bunların tesadüf olduğunu mu düşünüyorsunuz hayır tesadüf değil uyanın artık bunlar tesadüf değil yüzyıllardır süren planlı bir saldırının ürünleridir.

 İşte size TV´lerin gücü.