Cemile Keskin


SON KALE TÜRKİYE

SON KALE TÜRKİYE


                              SON KALE  TÜRKİYE!

 

           Avrupa´sı, Amerika´sı, bir olmuş büyük İsrail projesini hayata geçirmekle meşguller.

Ortadoğu´yu ellerine geçirmekle Müslümanları katletmekle, kan gölüne çevirmekle barış getireceğiz deyip yıkmakla binlerce insanı katletmekle meşguller.

          ABD başkanı Trump geliyoruz demesiyle desteği İngiltere, Almanya, Fransa verdi. Füzeleri attıklarında ölenlerin Müslüman olması onları çok bağlamıyor Orta doğudaki Haçlı seferlerinin çalışmaları binyıllık geçmişe dayanıyor.

Ortadoğu´yu bırakmaya hiç niyetleri yok böyle olduğu içinde bütün planları ona göre yapılıyor piyonları bulup hayata geçirmek için önlerine çıkan engelleri ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Şuanda tehlike olarak Türkiye´yi Recep tayip Erdoğan´ı görüyorlar onun ortadan kaldırılması içinde ne gerekiyorsa yapıyorlar.

         Bu gidişata ancak Recep Tayip Erdoğan dur diyecek biliyorlar bütün hamleler bunun üzerine kuruyorlar. Türkiye konum olarak jeopolitik bir konumda bulunuyor hedefi büyük 2023ce gelirse enerji bakımından çok güçlü olacağını biliyorlar bütün planları buna göre.

       Recep Tayyip Erdoğan´ın üzerine kuruldu emir dışardan geliyor. Çünkü biliyorlar 2018 bir çok dengeler değişecek bunu bilen batılı finans ve silah tüccarları boş durmuyor.Akdeniz´e boşuna çıkmadılar. Akdeniz hep sancılı oldu olmaya ´da devam ediyor.

ABD dış işleri bakanlığı sözcüsü HeatherNouert erken seçim için endişeliyiz demiş.

Siz bizim erken seçimimizden endişelisiniz? Ya biz sizin yaptıklarınızdan endişeli değil miyiz.

Clinton,Bush,Obama,23 yıllık başkanlıkları dönemde 9 İslam ülkesine savaş açtılar 11 milyondan fazla Müslümanı katlettiler kimse onlara biz endişeliyiz diyemedi Türkiye hariç.

PKK, ya 5000 tır silah yollarken, terör örgütlerini kurarken, binlerce ton silah yardımı yaparken binlerce tankı o bölgeye gönderirken, fetoya okullar açtırıp saf Müslüman çocuklarını kandırıp yetiştirirken.Fetoyu bu milletin başına bela ederken bütün devlet birimlerine sızdırırken,Fetoya yer mülk verip onu korurken.

        Irak, Suriye, Libya, Mısır, bunun gibi bir çok yeri işgal edip binlerce Müslüman´ı katlederken, Suud prenslerini tutuklayıp bütün mallarına el koyarken,Akdenize savaş uçak gemilerini getirirken endişelenmiyorsun, da, Türkiye erken seçime gidecek olmasından endişeleniyorsun  el insaf derler adama bu kadarına da pes doğrusu.

Elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz.

Siyasette ittifakımı gerekiyor onu hayata geçiriyorsunuz milletvekillerini satın alıp iyi partiyi seçime sokuyorsunuz 25 milyar yardım almasını sağlıyorsunuz mecliste gurup kurduruyor seçime sokuyorsunuz? ikinci bir güneş otel vakası yaşatıyorsunuz.

Yeter ´ki RecepTayyip Erdoğan kazanmasın diye bu kadar büyük çaba ne yaparsanız yapın,  bu insanlar artık  sizi tanıdı 15 Temmuz bunun göstergesi oldu..

Siz inanmaya bilirsiniz ama kaderin üstünde bir kader vardır bütün oyunlarınız size dönecektir.

           Donald Trump söylediği söz ile bitirelim ?Erdoğan´ı İndirebilseydik Müslümanlar kaybedecek biz kazanacaktık.?

Sömürücü Canavar´ın beyni Siyonizm, kalbi haçlı Avrupa,sağ kolu Amerika sol kolu Rusya diğerleri de piyon?

 Cemile Keskin.

 

 

edildi ve tekrar yapıldı.  Kudüs ve Mescidi Aksa bugün de, şiddetin ortasında kaldı.