Cemile Keskin


ERENİM İYİKİ VARSIN

Trabzon´un Maçka ilçesinde Şehit düşen 15 yaşındaki Eren bülbül ve jandarma er Ferhat Gedik için gözyaşları sel oldu aktı. Son yolculuklarına binlerce kişi tarafından uğurlandı.


ERENİM İYİKİ VARSIN

                  15´ LİK YAVRUM

Trabzon´un Maçka ilçesinde Şehit düşen 15 yaşındaki Eren bülbül ve jandarma er Ferhat Gedik için gözyaşları sel oldu aktı.

Son yolculuklarına binlerce kişi tarafından uğurlandı.

     Trabzon´un Maçka ilçesi kırsalında bir evden yiyecek alındığı o evin oğlu olan Eren bülbül tarafından haber verildiği, tespit için köye gidilmesi gerektiği, Ereninde yanlarında gidip evden neler alındığı tespitte bulunması gerektiği söylenince, Cuma namazını kılayım beni yoldan alın.   Eren askerlerle birlikte köye gidip evden alınanları tespit ettikten sonra dışarıya çıkışlarında 20 metreden yaylım ateşine tutulduğu  aldığı kurşunlarla  şehit düştüğü öğrenildi.

   Hemen  hastaneye kaldırıldılar ama  hastaneye geldiklerinde şehitlik mertebesine yükselmişlerdi.

Bu saldırıyı yapan faillerin bir an evvel bulunması yakalanınca şehit Annelerine teslim edilmesini istiyorum.

    İdamın bir an evvel gelmesi idam gelemiyorsa elektrikli sandalye veya zehirli, iğneyle halkın gözü önünde öldürülmesinden yana oy kullanıyorum.

  Trabzon halkı bu teröristlerin canını almadan rahat edemez ve rahat uyuyamaz.

         Bu teröristlerin Maçka kırsalında barınmaları mümkün değildir bir destek görmedikten sonra.

Ne olursa Erenlere oluyor fidan gibi yavrular şehit oluyor Anaların canları yanıyor kadınlar dul çocuklar yetim kalıyor ateş düştüğü yeri yakıyor.

Eren Bülbül, Başçavuş Ferhat Gedik ruhunuz şad olsun mekanınız cennet olsun. ŞEHİTLERİM RAHAT UYUYUN.