DUYGU KARAHASANOĞLU


BİLMEZLER Mİ; BU VATAN BÖLÜNMEZ

Terör? terör? terör? terör!..


BİLMEZLER Mİ; BU VATAN BÖLÜNMEZ

 

                       Terör? terör? terör? terör!..

                       Türkiye´yi terör ateşiyle yakmaya çalışanlar asla bunu başaramayacaklar. Türkiye´yi bölemeyecekler, parçalayamayacaklar. Türk milleti ay yıldızlı tek bayrak altında yaşayacak. Her gün farklı kılıklarla, farklı yerlerde eylem yapan teröristlerin arkasındaki ülkelerin kimler olduğu açıkça ortadadır.

 Yılbaşı gecesi eğlence mekanında katliam yapan  teröristin kullandığı Flash Bang (aslında el bombası) ABD´nin özel kuvvetlerinin envanterinde  bulunan bir silah olması tesadüf değildir.  Otuz dokuz kişinin ölümüne neden olan teröristin hangi örgütten yönlendirildiğini tahmin etmek zor değil. Olayı DAEŞ üstlenirken, teröristin uyruğu da belli oldu. Kan donduran görüntülere imza atan teröristin soğukkanlı davranışları  dikkatlerden kaçmadı. O gece katliam yaptıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi İstanbul sokaklarında dolaşması ve hiçbir şey olmamış gibi taksiye binmesi Uygurlu teröristin nasıl yetiştirildiğini de göler önüne sermektedir.  Türkiye´ye karşı nasıl bir kinle doldurulduğu da açıkça ortadadır.    

Bu olaydan sadece beş gün sonra İzmir Bayraklı Adliye Sarayı terörün hedefi oldu. Polis memuru Fethi bomba yüklü aracı fark etmesi  olası bir faciayı da önlemiş oldu. Kendini vatan uğruna siper eden kahraman polis memuru şahadet şerbetini içmeden önce teröristlerin birini öldürdü. 

                    Bu terör belasını Türkiye´nin başına kim bela etti? Yada kimler?

 Bilmezler mi; bu vatan için herkes canının seve seve verir. Bilmezler mi; bu millet bayrağı için korkmadan ölüme gider. Bilmezler mi; bu milletin atası destan yazıp, Çanakkale geçilmez dedi. Bilmezler mi; Yedi düvele karşı savaşan bir milletin torunları olduğumuzu. Bilmezler mi; vatan mevzu bahisse gerisi teferruattır.   

                     Türkiye´de yapılan kanlı eylemlerin tek bir amacı var. O da  Türkiye´nin huzurunu bozmaktır. Türkiye´yi istikrarsızlaştırmak ve korku salmak için terör eylemleri yapılıyor. Fakat Türk milleti  bu oyunlara gelmez.  Suriye ve Irakta yaptıklarını Türkiye´de yapamayacaklar. Onların tek derdi, neden Türkiye onlar gibi olmuyor? ABD Başkanı Obama, giderayak çok şeyler yapmaya başladı.  Bu yaptıkları yeni seçilen başkanın başına sorun açacağa benziyor. YPG´yi hala terör listesine koymakta itina eden ABD´nin DAEŞ konusunda Türkiye´ye yaptığı teklif hiçbir şekilde kabul edilemez. Zaten kabul edilmedi. ABD, El Bab´da DAEŞ konusunda yardım etmeye karşılık Türkiye´nin Münbiç´e girmemesi ve YPG´ye dokunmamasını istemişti.  

                       Türkiye Fırat Kalkanı operasyonunu ne için yapıyor? Sınırlarında terör örgütleri istemiyor. Bunun için güvenli bölge ve sınırdaki terör grupları temizlenene kadar operasyon sürecek.