ZORLUOĞLU TARİH VERDİ 

ZORLUOĞLU TARİH VERDİ 

Yeni otogarın açılışı için tarih veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu; “Yeni otogar önümüzdeki Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak.”

ZORLUOĞLU TARİH VERDİ 

Yeni otogarın açılışı için tarih veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu; “Yeni otogar önümüzdeki Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak.” 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni otogarın önümüzdeki Eylül ayından itibaren hizmet vermeye başlayacağını ifade etti. 

İŞLER BİTTİ SIRA AÇILIŞA GELDİ 
Başkan Zorluoğlu; “Bu yapıyı tamamladık. Hatta şirketlerin büyük bölümünü taşıdık. Kiracılara teslim ettiğimiz alanların onarılması ve onların kendilerine göre dizayn edilmesi ile birlikte Eylül ayının ilk haftasından itibariyle firmalar buraya taşınmaya başlayacaklar.” dedi.
Beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç ile birlikte başta yeni otogar binası başta olmak üzere devam eden yatırımları gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu; “Devam eden ve hizmete alacağımız yatırımlarımızı geziyoruz. Değerlendirme toplantısı ve saha incelemesi yaptık. İçerisinde bulunduğumuz yapı Trabzon’un önemli ihtiyacını giderecek önemli bir yapı. Bu aynı zamanda bölgenin dönüşümünün de işaretidir. Bununla beraber önümüzdeki süreçte sayın milletvekillerimizle takip edeceğimiz en önemli konulardan biri beş tane sanayi sitesinin belirlediğimiz imar planına taşınması ve bu bölgenin çok daha değer katacak yeni anlayışla dizayn edilmesi olacaktır.” diye konuştu.

EYLÜL’DE HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK 
Otogarın Eylül ayında hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Başkan Zorluoğlu; “Bu yapıyı tamamladık. Hatta şirketlerin büyük bölümünü taşıdık. Kiracılara teslim ettiğimiz alanların onarılması ve onların kendilerine göre dizayn edilmesi ile birlikte Eylül ayının ilk haftasından itibariyle buraya taşınmaya başlayacak. Eylül ayı itibariyle burası hizmete vermeye başlayacak. Bu sene açılış senesi demiştik. Bu sene bitmeden hepsini sırasıyla hizmete alacağız. Sloganımızın hakkını vermiş olacağız.” şeklinde konuştu.
Zorluoğlu ve beraberindekiler Yeni Trabzon Otogarı’nın ardından Planetaryum Uzay Merkezi’ni, Yeni Kadınlar Hali’ni ve Meydan Katlı Otoparkı’nı da gezerek çalışmaları yerinde gördüler.