ZORLUOĞLU ŞEHRİ ARŞINLAMAYI SÜRDÜRÜYOR

ZORLUOĞLU ŞEHRİ ARŞINLAMAYI SÜRDÜRÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin merkezinde ve mahallerinde adım atılmadık yer bırakmıyor.

ZORLUOĞLU ŞEHRİ ARŞINLAMAYI SÜRDÜRÜYOR 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin merkezinde ve mahallerinde adım atılmadık yer bırakmıyor. 

Yönetim anlayışı doğrultusunda makamında oturmayı sevmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gününü Trabzon’un cadde ve sokaklarında hemşehrileriyle geçiriyor. 

MAKAM’DA DEĞİL SAHADA! 
Trabzon’da görev yaptığı süre boyunca talep ve sorunları yerinde görmeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, hemen her gün esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyor. Özellikle gençler, kadınlar, yaşlılar ve özel gereksinimli bireylerle bire bir temas kurmaya özel önem veren Başkan Zorluoğlu, bugün de Meydan bölgesi, Kahramanmaraş Caddesi ile Aydınlık Evler ve Karşıyaka Mahallelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ziyaretlerinde, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile ilgili daire başkanları hazır bulundu. Başkan Zorluoğlu, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Hüsnü Hatipoğlu ve Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Oktay Turan’dan talep ve sorunlarla ilgili detaylı bilgi aldı.

EKSİKLERİ YERİNDE İNCELİYOR 
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan Başkan Zorluoğlu; “Mahalle ziyaretlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Eksikleri ve talepleri yerinde inceliyoruz. Tespit ettiğimiz sorunlar en kısa zamanda tamamlanmak üzere ilgili daire başkanlarımız tarafından not alındı. Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri Trabzon’un 18 ilçesine de hizmet yapacağımızın sözünü vermiştik. Şu anda tüm ilçelerimizde Büyükşehir Belediyesinin tabelalarını görebilirsiniz. Karşıyaka ve Aydınlıkevler Mahallemizde tamamlanan altyapının ardından üstyapıyı da tamamladık. Daha önceden yağmur yağdığında şu baskını yaşanan yerlerde artık böyle sorunlar olmuyor.” dedi. Başkan Zorluoğlu, vatandaşlar ve esnafla da bir araya gelerek sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlar mahallelerini ziyaret ederek, sorunları yerinde inceleyen Zorluoğlu’na teşekkür ettiler.