ZORLUOĞLU KENT KONSEYİ İLE BULUŞTU

ZORLUOĞLU KENT KONSEYİ İLE BULUŞTU

ZORLUOĞLU KENT KONSEYİ İLE BULUŞTU

ZORLUOĞLU KENT KONSEYİ İLE BULUŞTU 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Kent Konseyi ile bir araya geldi. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Kent Konseyi’nin önemine vurgu yapan Başkan Zorluoğlu;“Trabzon için ortak akıl ve istişareye önem veriyoruz. Bu konuda sizlerin fikirleri bizim için çok önemlidir.” dedi.

ZORLUOĞLU, YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİLENDİRDİ 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Kent Konseyi Başkanı Hasan Karal ve Yürütme kurulu üyeleri ile Ganita’da bir araya geldi. Trabzon'da yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında Başkan Zorluoğlu Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerine bilgi verdi.

TURİZM ALANLARINI YENİLEDİK
Trabzon’da turizm konusunda Belediye olarak büyük yol kat ettiklerini belirten Başkan Zorluoğlu;“Yönetici olarak kentimize gelen yerli ve yabancı turistlere yönelik çalışmalarımız oldu. Daha önceden atıl olan turizm alanlarımız vardı. Buraları yeniledik. Örneğin Kızlar Manastırı, Çal Mağarası, Uzungöl’de önemli değişiklikler yaparak buraları Trabzon Turizmine daha katkı verecek hale getirdik. Mesela Pazarkapı’da yeni oluşturduğumuz alan ileride turizm için muhteşem bir alan olacak. Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerimiz buradan başlayarak Meydan’a kadar yürüme gidecekler. Burada amacımız Kemeraltı, Kunduracılar, Maraş Caddesi ve Uzunsokağı daha cazip hale getirmek olacak.” dedi. 

DAHA SIKI TEDBİRLER ALACAĞIZ
Trabzon’da son dönemlerde turistlere yönelik fiyat uygulaması hakkında da konuşan Başkan Zorluoğlu; “Bu konuda gerek Sayın valimiz gerekse Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ben ve esnaf odalarımız ile ticaret odamız bir çalışma başlatmıştık. Bu konuda daha sıkı tedbirler alarak üzerimize düşeni yapacağız.” dedi.
Zorluoğlu ayrıca; “Biz sadece fiziki yatırımlara değil sosyal kültürel etkinliklere de çok önem verdik. Sivil toplum kuruluşlarımız ve meslek odalarımızla ile beraber projelere, bazı özel çalışmalara bu süreç içerisinde öncelik verdik. Ortak faaliyetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Başkan Zorluoğlu’na misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiler.