ZORLUOĞLU ALTINDERE VADİSİ VE SÜMELA MANASTIRI’NI KONUŞTU

ZORLUOĞLU ALTINDERE VADİSİ VE SÜMELA MANASTIRI’NI KONUŞTU

ZORLUOĞLU ALTINDERE VADİSİ VE SÜMELA MANASTIRI’NI KONUŞTU

ZORLUOĞLU ALTINDERE VADİSİ VE SÜMELA MANASTIRI’NI KONUŞTU

Trabzon’daki projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Ankara’ya giden Başkan Zorluoğlu, Maçka’dan Sümela ve Altındere projelerini konuştu.

Trabzon’a yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili olarak Ankara’da temaslarda bulunan Başkan Zorluoğlu, Trabzon’un vizyon projeleri arasında yer alan Sümela Manastırı ve Altındere Vadisi projelerini de konuştu.

ZORLUOĞLU TRABZON İÇİN KOŞTURUYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, Trabzon’a yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, daha yaşanılabilir bir Trabzon için adeta çalmadık kapı bırakmıyor. Başkan Zorluoğlu, göreve geldiği günden itibaren Ankara’da kurduğu iyi ilişkiler neticesinde, önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.


İKİ PROJENİN PROTOKOLÜ İMZALANDI
Ankara temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’i makamında ziyaret ederek, Su Sporları Merkezi ve Tonya Gençlik Merkezi’nin protokollerini imza etti.
Ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bir süre önce gerçekleştirdiği Trabzon ziyaretine değinen Başkan Zorluoğlu, söz konusu projelerle ilgili destek sözü verdiğini hatırlattı.


İLBANK GENEL MÜDÜRÜ BÜYÜK’E ZİYARET
Ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile birlikte, İlbank Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, bu ziyarette yine Trabzon’la ilgili yatırımları görüştü. Özellikle Ortahisar ilçesinde devam eden büyük içme suyu projesi ve bu kapsamda yapılacak yol yenilemesinin finansmanını, yine ihalesi yapılan Ganita-Faroz sahil düzenleme projesinin kredisini görüştüklerini belirten Zorluoğlu; “Ayrıca yeni yapacağımız itfaiye binamız ve alacağımız modern itfaiye araçlarıyla ilgili de finansman konusunu değerlendirdik. Son olarak da TİSKİ’nin kredi ve hibe taleplerini masaya yatırdık.” dedi.

SÜMELA VE ALTINDERE VADİSİ GÖRÜŞÜLDÜ!
Ankara ziyaretleri kapsamında Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve AK Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez ile de bir araya gelerek Maçka’daki projeleri değerlendirdi.
Başkan Zorluoğlu, çok önem verdiği projeler arasında yer alan Sümela Manastırı ve Altındere Vadisi’nde yapımı devam eden ve başlayacak çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunurken, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez’e verdiği destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.