?ZİHNİYET SORUNUNU AŞACAĞIZ?

?ZİHNİYET SORUNUNU AŞACAĞIZ?

?ZİHNİYET SORUNUNU AŞACAĞIZ?

?ZİHNİYET SORUNUNU AŞACAĞIZ?

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy; ?Zihniyet sorununu aşacağız.?

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Maçka ziyaretinde; ?Trabzon´da bir zihniyet problemi var! Bu sorunu aşacağız? dedi.

?HİZMET EŞİT VE ADALETLİ OLACAK?
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aksoy, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ilçe gezilerinde Maçka´daydı.
Maçka ilçesini ziyaretinde ilçenin turizm varlıklarının pasifleştirilmesini eleştiren Prof. Dr. Atakan Aksoy; ?Trabzon´da bir zihniyet problemi var; biz bunu aşarak hizmetin eşit ve adaletli dağıtımını sağlayacağız.? diye konuştu.

AKSOY, MAÇKA´DAYDI!
Maçka ilçesinde bir dizi ziyarette bulunan İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Maçka programına partisinin ilçe başkanlığını ziyaret ederek başladı.  
İYİ Parti Maçka İlçe Başkanı Turan Bektaş´tan ilçenin durumu ve çalışmalar hakkında bilgi alan Aksoy, burada gerçekleştirilen toplantının ardından CHP Maçka İlçe Başkanlığı´nı da ziyaret etti. CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk ve yönetimi tarafından karşılanan Aksoy, ilçenin mevcut sorunlarını CHP´nin gözünden görme imkânı bulurken, daha sonra ilçe pazarını gezerek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

CHP´Yİ ZİYARET ETTİ
CHP Maçka İlçe Başkanlığı´nda bir konuşma yapan Prof. Dr. Atakan Aksoy, şehrin sorunlarının çok fazla olduğu, insan iletişimi noktasında zayıf olan belediyecilik anlayışının ilçelere de olumsuz yansıdığını ifade etti.
Bu sorunu aşmak için çalışacaklarını belirten Prof. Dr. Aksoy;
?Trabzon´da bir zihniyet problemi var; biz bunu aşarak hizmetin eşit ve adaletli dağıtımını sağlayacağız. Maçka gibi birçok ilçemizin olumlu anlamda farklılaşmasını mümkün kılacağız? dedi.
AKSOY´DAN ÇÖZÜM SÖZÜ
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, CHP Maçka İlçe Başkanı Nihan Göktürk ile yaptığı görüş alışverişi sonrasında ilçede vatandaşın kendi imkânlarıyla sağladığı sudan belediyenin ücret almasının sorun teşkil ettiğini belirtti.
Bunun dışında sayıları 26´yı bulan taş ocaklarının artık ilçe halkına rahatsızlık verdiğini, yapılan ve yapılması planlanan HES´lerin derelerdeki alabalık varlığını yok olma noktasına getirdiğini öne süren Aksoy, bu sorunları ortadan kaldırmak için çalışacaklarını ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, belediyelerin yaptığı beton kaplama yolların ömrünü tamamladığı, istihdam sorunu ve plansız politikalar nedeniyle Maçka´nın 2014 yılından beri göç verdiği, Maçka´nın karakteristik varlıklarından olan hayvancılık ve dokumacılık gibi meslek alanlarının sona ermek üzere olduğu sonuçlarına ulaştı.
Başkan Adayı Aksoy, edindiği bu bilgiler neticesinde bu sorunların çözümü adına çalışacaklarının çözüm üretmeyen ve bir yol üst yapısı olmayan beton kaplamayı modern bir üstyapıya dönüştüreceklerinin sözünü verdi.