YÜREĞİMİZ YANDI 

YÜREĞİMİZ YANDI 

Hatay Samandağ ilçesinde görev yapan polis memuru Nihat Alkurt’ta evladının ardından hayatını kaybetti!

 

YÜREĞİMİZ YANDI 

Hatay Samandağ ilçesinde görev yapan polis memuru Nihat Alkurt’ta evladının ardından hayatını kaybetti!

Deprem bölgesinden acı haberler gelmeye devam ediyor. 6 Şubat Pazartesi günü 2 yaşındaki kızını depremde kaybeden polis memuru baba Nihat Alkurt, bir gün sonra hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı...

TRABZON ACI HABERLERLE SARSILDI 
Kahramanmaraş’ın merkez üssü Elbistan ve Pazarcık  ilçeleri  olan ve 10 ilde yıkıma neden olan depremler can almaya devam ediyor. 

GÖREVİ GEREĞİ HATAY’DA İDİ 
Polis Memurluğu görevi için Hatay’da ikamet eden Trabzon Maçkalı polis memuru Nihat Alkurt, eşi Özge Alkurt ve 2 yaşındaki çocukları Akça Alkurt, meydana gelen deprem sonrasında enkaz altında kaldı.
Hamsiköy Derneği’nin sosyal medyada yaptığı bilgilendirmeye göre: 
Alkurt çifti 6 Şubat Pazartesi günü ekiplerin yaptıkları arama kurtarma çalışmaları ile sağ olarak enkaz altından çıkarılırken çocukları Akça Alkurt’un ise hayatını kaybettiği tespit edildi.

ACI ÜSTÜNE ACI 
Yaşanan bu acının ardından ise bir acı haber daha geldi.Hastanede tedavi altına alınan genç çiften polis memuru Nihat Alkurt, kızından bir gün sonra doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ifade edildi.
Nihat Alkurt’un da hayatını kaybetmesi sonrasında Trabzon ve Maçka derin bir üzüntüye boğuldu. Çok sayıda kişi sosyal medyadan baba kız için başsağlığı mesajları yayınladı.

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ 

Polis memuru Nihat Alkurt ve kızı Akça’nın cenazesi 09 Şubat Perşembe günü Hamsiköy’de dualar ve  gözyaşları arasında toprağa verildi. 

HATAY’DAN BİR BAŞKA ACI 

               Maçkalı polis memuru Ziya Kadı ve ailesi Hatay’da göçük altında kaldı. Kurtarma ekipleri enkaz altında kalan Kadı ailesini çıkardı. Polis memuru Ziya Kadı hastanede tedavi altına alınırken öğretmen eşi ve iki çocuğu hayatını kaybetti. Hatay’lı öğretmen ve iki çocuğu Hatay’da göz yaşları ve dualarla uğurlandı. 

Polis memur Ziya Kadı, olaylardan etkilenerek eşi ve çocukları için göz yaşı döküyor. 

      Maçka Haber gazetesi  olarak ülkemizde yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenler için bir kez daha baş sağlığı dileklerinde bulunuyoruz. Türkiyem başın sağ olsun.