YOL BAKIM VE ONARIM DEVAM EDİYOR!

YOL BAKIM VE ONARIM DEVAM EDİYOR!

YOL BAKIM VE ONARIM DEVAM EDİYOR!

YOL BAKIM VE ONARIM DEVAM EDİYOR!

Maçka Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü yol bakım ve onarım ile altyapı çalışmaları haftalık rutin program dâhilinde devam ediyor.

Trabzon’un Maçka ilçesinde altyapı, yol bakım ve onarım çalışmaları, belirlenen program dâhilinde Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce sürdürülüyor.

HİZMET, İLÇE HALKININ AYAĞINA GİDİYOR
Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haftalık çalışma programı dâhilinde
Çatak ve Bahçekaya mahallelerinde küçük betonlama çalışması gerçekleştirirken, Alataş ve Şimşirli mahallelerinde ise kuru beton çalışması yaptı.
Bunun yanı sıra, Şimşirli Mahallesinde ekskavatör çalışması gerçekleştiren Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mataracı Mahallesi ile Esiroğlu Mahallesi Artıma Tesisi civarında greyderle yol bakım çalışması yaptı.


MAÇKA’DAKİ ÇALIŞMALARA ORTAHİSAR DESTEĞİ
Maçka’da ayrıca Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin desteğiyle ilçeye bağlı Bahçekaya mahallesinde kuru beton çalışması başlatılırken, çalışmaların ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Ortahisar Belediyesine teşekkür etti.  Ortahisar Belediyesine ve Ortahisar Belediyesi’nin kendisi de Maçkalı olan Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Ortahisar Belediyemizin desteği ile Bahçekaya Mahallemizde kuru beton çalışmamıza başladık. Bahçekaya Mahallemize hayırlı olsun...” ifadelerini kullandı.

EKİPLER, HALKA HİZMETTE ENGEL TANIMIYOR!
Öte yandan yürütülen çalışmaların memnuniyeti içerisinde olan ilçe halkı ise Başkan Koray Koçhan’a teşekkür ederek; “Hayırlı olsun Allah yâr ve yardımcınız olsun başkanım. 4×4 çıkmayan yola beton mikserini çıkardınız. Size ne kadar teşekkür etsek azdır.” dediler.
Fatma KARAHASANOĞLU