YILMAZ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

YILMAZ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

YILMAZ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

YILMAZ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Orman Bölge Müdürü Yılmaz, artık geleneksel hale gelen ve her yıl Bölge Müdürlüğü kampusunda gerçekleşen törende personeliyle bayramlaştı.

Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Bölge Müdürlüğü kampusunda gerçekleşen törende kurum personeliyle bayramlaştı.

GELENEKSEL TÖREN İHMAL EDİLMEDİ
​Geleneksel hale gelen bayramlaşma merasimi, Ramazan Bayramının ardından ilk mesai günü personelin de katılımıyla Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü kampüsünde gerçekleştirildi.

SOSYAL MESAFEDE BAYRAMLAŞMA.
Yeni COVID-19 tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe ve maske uygulamasıyla Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz. Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Güven, Doğu Karadeniz Ormancılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Hülya Turna, Trabzon Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz, şube müdürleri ve Orman Bölge Müdürlüğü Personeli katıldı.

PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
Ramazan Bayramının ardından ilk mesai günü gerçekleştirilen merasimde personelin Ramazan Bayramını tebrik eden Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz; “Yeni Corona Virüs salgını nedeniyle evde kalarak buruk geçirdiğimiz Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim.” dedi.