YETİMLERİN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞDİ

YETİMLERİN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞDİ

Maçka Müftülüğünün yetimler için organize ettiği hafta sonu buluşmasının en güzel yanı, onların mutluluğu ve memnuniyetiy

YETİMLERİN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞDİ 

Maçka Müftülüğünün yetimler için organize ettiği hafta sonu buluşmasının en güzel yanı, onların mutluluğu ve memnuniyetiydi. 

Maçka Müftülüğü Bayan Gençlik Koordinatörlüğü’nün ilçemizdeki yetimler için organize ettiği “Toplumca bir olduk bir yetime kardeş olduk” faaliyeti tebrik edilecek cinstendi. 

ONLARIN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞER 
Maçka Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğü, Maçka İlçe MüftüsüMehmet Cebeci, Bayan Gençlik Koordinatörü Zeynep Tüfek. Kur’an Kursu öğreticileri Sümeyye Hacer Şahin, Saliha Saadet Güler ve Fatma Çalık’ın katılımı ile Maçka’daki okullarda okuyan 30 yetim ve öksüz yavrumuz için gün boyu sürecek bir dizi etkinliğe imza atıldı. 

DESTEK MAÇKA BELEDİYESİ’NDEN 
Maçka Belediyesi’nin katkılarıyla önce Maçka BelediyesiHalil İbrahim Atmaca Kültür ve Sanat Merkezinde ‘Buz Devri 3’ sinema filmini izleyen çocuklarımız, daha sonra Trabzon’a giderek Trabzon Akvaryum’u gezdi. 
Ardından Ayasofya Camii’ni gezençocuklar ikindi namazını da burada kıldılar. Son olarak ise Maçka Müftülüğü Trabzon Eyof Parkındaki tesislerde öğrencilere ve katılan ailelere yemek ikramı yapıldı. Yemek bölümüne Trabzon’a yeni atanan İl Müftüsü Selami Aydın da katılarak çocuklar ve gençlerle sohbet etti.

TRABZON ZİYARETİNDE SÜRPRİZ GELİŞME 
Bu etkinlik sırasında bir de sürpriz gelişme yaşandı. Çocuklar ve gençlerin yemek yediği restoranda başka bir program için bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çocuklarımızla kısa bir sohbet gerçekleştirdiler. Program çocukların ailelerine teslimi ile sona erdi. 
Maçka Haber Servisi