YETİME KARDEŞ OLDULAR

YETİME KARDEŞ OLDULAR

YETİME KARDEŞ OLDULAR

YETİME KARDEŞ OLDULAR

Maçka İlçe Müftülüğü Kadın Gençlik Koordinatörlüğü tarafından “Toplumca Bir Olduk Bir Yetime Kardeş Olduk” projesi kapsamında ‘Gezi ve İftar Programı’gerçekleştirildi.

MAÇKA MÜFTÜLÜĞÜ RAMAZAN'DA BOŞ DURMADI!
Kadın Gençlik Koordinatörü Zeynep Tüfek, Kur’an Kursu Öğreticileri Sümeyye Hacer Şahin, Ayşegül Kocaağaoğlu, Saliha Saadet Güler ve Hatice Yazıcı hocaların organizasyonu ve rehberliğinde 40 kadar yetim ve öksüz öğrenciyle birlikte Sümela Manastırı gezisi düzenlendi.

HEDİYELER MORAL OLDU 
Gezi sonrasında öğrencilerle birlikte Seher Kurşun Merkez Kur’an Kursunda İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci’nin de katılımı ile iftar yapıldı.
İftar programı sonunda İlçe MüftüsüMehmet Cebeci her bir öğrenciye içerisinde bir miktar harçlık bulunan zarflar hediye ederek derslerinde üstün başarılar diledi.

MÜFTÜ CEBECİ HOCALARA TEŞEKKÜR ETTİ 
İlçe Müftümüz Mehmet Cebeci, programın planlanması ve icra edilmesinde emeği ve katkısı olan başta Kadın Gençlik Koordinatörü Zeynep Tüfek ve Kur’an Kursu Öğreticileri:Sümeyye Hacer Şahin, Ayşegül Kocaağaoğlu, Saliha Saadet Güler ve Hatice Yazıcı hocalara teşekkür etti.
Fatma KARAHASANOĞLU