YETENEK HER YERDE

YETENEK HER YERDE

YETENEK HER YERDE

YETENEK HER YERDE

KTÜ’nün ev sahipliğinde düzenlenen “Yetenek Her Yerde” Fuarında kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü de stant açtı.

Trabzon’da düzenlenen “Yetenek Her Yerde” Fuarında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü standına ilgi büyük oldu.

KAMU KURUMLARI STANT AÇTI  
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Karadeniz Teknik Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen kamu kurum ve kuruluşlarının da stant açtığı “Yetenek Her Yerde” temalı “Bölgesel Kariyer Fuarı” Trabzon’da açıldı. 
“Yetenek Her Yerde” fuarının açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Jandarma Komutanı Erhan Demir, Emniyet Müdürü Metin Alper, Piyade Albay Burak Yürüten, Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Trabzon’daki üniversitelerin rektörleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve vatandaşların katılımıyla Şenol Güneş Kompleksinde gerçekleştirildi. 

KAFALARDAKİ SORULAR CEVAPLANDIRILDI
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü personelinin de iştirak ettiği fuarda hem vatandaşların hem de öğrencilerin ormanlar ve ormancılık çalışmaları konularında merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü personeli vatandaşların ve en çok da öğrencilerin sorduğu sorulara gayet içtenlikle cevap verip meraklarını giderdiler.