YENİDEN REFAH PARTİSİ YEŞİLAY´DA

YENİDEN REFAH PARTİSİ YEŞİLAY´DA

YENİDEN REFAH PARTİSİ YEŞİLAY´DA

YENİDEN REFAH PARTİSİ YEŞİLAY´DA

Beraberindeki Yönetim kurulu üyeleriyle Yeşilay´ı ziyaret eden Yeniden Refah Partisi t ilçe Başkanı Sandıkcı, bağımlılığa dikkat çekti.

Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış Sandıkcı, Başkan Yardımcısı Taner Karabacak ile Yeşilay Trabzon Şubesini ziyaret etti.

YEŞİLAY İLE YOLLARIMIZIN PARALEL
Yeşilay´ın çalışmaları hakkında bilgi alan Sandıkcı üyelik evraklarını Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz beye teslim etti. Yeniden Refah Partisi olarak neslin ihyası için her türlü bağımlılıkla mücadele eden Yeşilay teşkilatına teşekkür eden Sandıkcı;
?Parti programımızda neslimize, ahlak ve maneviyata önem veren ve bu kural üzerine inşa edilen bir parti oluşumuz Yeşilay ile yollarımızın paralel gittiğini gösterir. İller arasındaki bağımlılık sıralamasında listenin başlarında olmamamız bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ancak sadece Trabzon´umuzun değil bütün ülkenin ve hatta bütün dünyanın bu tür zararlı bağımlılıklardan kurtulması gerekir.? dedi.

SARECE MADDE BAĞIMLILIĞI DEĞİL!
Sadece madde bağımlılığının değil başka bağımlılıkların da sorun teşkil ettiğini belirten Sandıkçı; ?Madde bağımlılığının yanında dünyalık (maddi) bağımlılık hastalığından kurtulup sonsuzluğa ulaşmak için çalışmalar yapılmalı. Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe teşkilatı olarak ilçemizde yapılacak olan her türlü faaliyette elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha belirtmek ister çalışmalarımızda muvaffakiyetler dileriz.? diye konuştu.