YENİ PROJELER ÜRETMELİYİZ

YENİ PROJELER ÜRETMELİYİZ

TTSO Başkanı Çelebi; “Trabzon’u modern tarım ve hayvancılık uygulamalarıyla buluşturacak projeler üretmeliyiz”

YENİ PROJELER ÜRETMELİYİZ 

TTSO Başkanı Çelebi; “Trabzon’u modern tarım ve hayvancılık uygulamalarıyla buluşturacak projeler üretmeliyiz”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü İsa Kaplan’ı ziyaret ederek devam eden ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

TTSO MODERN UYGULAMALARA DESTEĞE HAZIR!
TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Yıldız ve diğer ilgililerin de yer aldığı ziyarette, Başkan Çelebi, Trabzon’u modern tarım ve hayvancılık uygulamalarıyla buluşturacak projelere her zaman destek vereceklerini belirtti. 
Başkan Çelebi; “Özellikle alternatif tarım ürünleri, bu ürünlerden elde edilebilecek katma değeri yüksek ürünler, başta güneş olmak üzere yenilenebilir kaynaklardan enerjisini sağlayan modern üretim ve işleme tesisleri.Modern seralar ve ahırlar, yeni sulama yöntemlerinin kullanılması, çok katlı bahçeler gibi modern tarım ve hayvancılık projeleri bir an önce Trabzon’da da uygulanmaya başlamalıdır. Bu projelere oda olarak, uzmanlarımız vasıtasıyla gerekli desteği her zaman vermeye hazırız.” dedi.

KAPALI DEVRE ÜRETİM TESİSİ
Ziyarette TTSO tarafından yapımı planlanan ve ihracatı hızla artan somon üretimine önemli bir katkı sunacak olan Kapalı Devre Yavru Balık Üretim tesisi projesinin son durumu da değerlendirildi. Ayrıca su ürünleri kooperatiflerinin talepleri ve diğer konularla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.
Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürü İsa Kaplan, özellikle modern üretim yöntemleri, uygulamayı planladığı projeler ve diğer konularda TTSO heyetine bilgi aktardı, ortak çalışmaktan duyacağı memnuniyeti dile getirdi.