YENİ DÖNEM ÖNCESİ GÜVENLİK İÇİN TOPLANDILAR

YENİ DÖNEM ÖNCESİ GÜVENLİK İÇİN TOPLANDILAR

YENİ DÖNEM ÖNCESİ GÜVENLİK İÇİN TOPLANDILAR

YENİ DÖNEM ÖNCESİ GÜVENLİK İÇİN TOPLANDILAR

Başta Trabzon Valisi Yıldırım olmak üzere Trabzon’daki kamu temsilcileri yeni eğitim öğretim dönemi öncesi okulların güvenliği için toplandılar. 

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği toplantısı yapıldı. 

TRABZON OKULLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN TOPLANDI 
Hükümet Konağı’nda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Trabzon’daki üniversitelerin rektörleri, Ortahisar Bekeciye Başkanı Ahmet Metin Genç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü, il ve İlçe emniyet müdürleri ile il ve ilçe jandarma komutanları katıldı. 

11 EYLÜL İTİBARIYLA EĞİTİM-ÖĞRETİME BAŞLAYACAĞIZ 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda yapılan hazırlıklar ele alındı. Toplantıda konuşan Vali Aziz Yıldırım; “İlimiz genelinde 626 derslikte 143 bin 232 öğrencimiz ve 12 bin 101 öğretmenimizle 11 Eylül itibarıyla eğitim-öğretime başlayacağız. Eğitim sürecinin güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için her türlü tedbir alındı. Eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 

Vali Aziz Yıldırım, ilgili kamu, kurum ve kuruluşlarının idarecileri ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine söz vererek okul güvenliği alanında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.