YARDIM İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

YARDIM İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi ve Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği fahri temsilcisi Ali Osman Aydın bir insanın daha sevincine ortak oldu.

YARDIM İÇİN KOŞTURMAYA DEVAM EDİYOR 

Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi ve Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği fahri temsilcisi Ali Osman Aydın bir insanın daha sevincine ortak oldu. 

“Bugün Trabzon Hasene Vakfımıza Maçka Çeşmeler mahallesinden raporlarıyla beraber müracaatını yapan özel birey bir kardeşimizin tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdik ve sandalyesini evine giderek kendisine teslim ettik. Mutluluğu anlatılmazdı, bizide çok mutlu etti.”

AMACI: İNSANLARA FAYDALI OLABİLMEK 
Bu sözler, temsilciliğini yaptığı Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin misyon ve vizyonuna uygun çalışmalar yürüten Maçkalı İşadamı Ali Osman Aydın’a ait. 
İyilik, güzellik, hayır ve Allah rızası için uygun iş anlamlarına gelen ‘HASENE’, adına kurulan yardım derneği sayesinde ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyaçları için destek arayışını sürdürüyor. İş İnsanı Ali Osman Aydın da bu dernekte üstlendiği görevle mağdur ve mazlumlar için koşturmaya devam ediyor. 

HASENE MAZLUM VE MAĞDURLAR İÇİN EL ELE
Mazlum ve mağdur insanlara, yetim ve öksüzlere, kısaca tüm ihtiyaç sahiplerine gıdadan eğitime, sağlıktan barınmaya kadar birçok alanda yardım götürme misyonuyla çalışmalarını yürüten Hasene Yardım Derneği, bu çalışmaları gönüllü temsilciler eliyle gerçekleştiriyor. Bunlardan biri olan Hasene Yardım Derneği Trabzon temsilcisi Ali Osman Aydın. Aydın sadece Trabzon’un değil, Rize. Artvin, Giresun ve Ordu illerinin de sorumluluğunu üstlenmiş durumda. 

BİR İNSANIN MUTLULUĞUNA ŞAHİTLİK ETMEK 
Aynı zamanda Maçka Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi Bağımsız Meclis Üyesi de olan Ali Osman Aydın, dernek olarak şimdi de özel birey bir insanın tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdiklerini söyledi. 
Aydın,sosyal medya aracılığıyla yaptığı bilgilendirmede; “Bugün Trabzon Hasene Vakfımıza Maçka Çeşmeler mahallesinden raporlarıyla beraber müracaatını yapan özel birey bir kardeşimizin tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdik. 
Sandalyesini evine giderek kendisine teslim ettiğimizde yaşadığı mutluluk bizi de çok mutlu etti.” dedi. 
Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Gönüllü Temsilcisi Ali Osman Aydın, başta Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne ve Derneğe yaptıkları katkılarla destek olan yardımseverlere teşekkür etti. 
Ali TİRİTOĞLU