?YAPILAMAYANLARI YAPMAK İÇİN GELİYORUZ?

?YAPILAMAYANLARI YAPMAK İÇİN GELİYORUZ?

CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan; ?Maçka´mıza ve halkımıza hizmet için adayız. Yapılamayanları yapmak için geliyoruz.?

?YAPILAMAYANLARI YAPMAK İÇİN GELİYORUZ?

CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan; ?Maçka´mıza ve halkımıza hizmet için adayız. Yapılamayanları yapmak için geliyoruz.?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, hız kesmeden gece gündüz çalışmalarına devam ederken Esiroğlu Mahallesi´nde vaatlerinin bir kısmını açıkladı.
Turan, ?İktidar partisinden aday değilsiniz, bu kadar yatırımı nasıl yapacaksınız?? sorusuna cevap verdi.

ESİROĞLU´NA ŞEHİR MEYDANI
CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan; ?Maçka´mızın diğer mahallelerine olduğu gibi Esiroğlu´na da hizmetler yapılacak.
Tünelin aşağısı-yukarısı ayrımını kaldıracağız. Esiroğlu´na şehir bölge planlaması yeniden yapılacak. Esiroğlu´na şehir meydanı yapacağız. Işıklandırma yapacağız, kaldırımlarını yeniden düzenleyeceğiz. Sabit kadın pazarları yapılarak halkımızın tarımsal faaliyetlerine destek vereceğiz. Proje ekibi kuracağız, projelerimizi yaparak teşvikleri Maçka halkı için talep edeceğiz. Bir kişi için değil, halk için projeler üreteceğiz. Kazanacağız, bölüşeceğiz.? dedi.

?ÖNEMLİ OLAN HİZMET AŞKI?
Bir seçmenin ?İktidar partisinden aday değilsiniz, bu kadar yatırımı nasıl yapacaksınız?? sorusunu ilginç bir şekilde cevaplayan Turan şu ifadelere yer verdi;
?Şimdi sizlere soruyorum! Mevcut belediye iktidar partisinden, 5 yıl görevi boyunca Maçka´mıza neler yapıldı? Arkadaşlar önemli olan insanın hizmet aşkıdır, hangi partiden aday olduğu değildir.
?İktidar partisindendir görev yapar´ mantığı görevde olanların hizmet yapmamasıyla beraber ölmüştür. Ben ilçe başkanlığım ve mahalle muhtarlığım döneminde devletten hakkımız olanı nasıl alındığını ispatlamış bir kardeşinizim. Bir örnek vermem gerekiyorsa, Eskişehir!
Uzun yıllardır CHP belediyesinde Belediye Başkanlığı yapan arkadaşımızın başarıları dilden dile dolaşmaktadır. Dünya çapında da ödül almıştır. Maçka´mızın örnek ilçe olması dünya çapında ödüllendirilmemesi için hiçbir engel yoktur.
Bizim derdimiz Maçka! Bizim amacımız hizmet etmek, bizler çalışarak halkımızın hakkını ilçemize getireceğiz.
Halkın hakkını devletimizden alacağız. Bizler 1 Nisan sabahı başkan olarak güne başladığımızda siyasi ayrımları kaldıracağız. Maçka´mız için birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız.?