WUSHU SPORCULARINDAN MEHMETÇİĞE DESTEK

WUSHU SPORCULARINDAN  MEHMETÇİĞE DESTEK

Maçka Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile Maçka Kapalı Spor Salonunda Wushu Milli takım antrenörü Bülent Samat tarafından çalıştırılan sporcular; Trabzon´da 20-21 Ocak 2018 tarihinde yapılan il seçmelerinde 14 sporcuyla birinci olmuşt

WUSHU SPORCULARINDAN  MEHMETÇİĞE DESTEK

 

 

Maçka Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile Maçka Kapalı Spor Salonunda Wushu Milli takım antrenörü Bülent Samat tarafından çalıştırılan sporcular; Trabzon´da 20-21 Ocak 2018 tarihinde yapılan il seçmelerinde 14 sporcuyla birinci olmuştu.

 

             Birinci olan sporcular  04-14 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya´da yapılacak olan ?Türkiye Şampiyonası?na  14 sporcusuyla katılacak olup, çalışmalarını aralıksız olarak Maçka Kapalı Spor Salonunda sürdürüyor.

        Türkiye şu anda savaşta, dolayısıyla bu salonda Türkiye Şampiyonasına hazırlanan sporcular Afrin´de Zeytin Dalı Operasyonuna katılan Mehmetçiğe manevi destek amaçlı ve aynı zamanda yanlarında olduklarını belirtmek niyetiyle  programı düzenlendi. Maçka ilçe kışla camii müezzin-kayyımı Mustafa Cihan Hocanın okuduğu Fetih suresi ve ilçe Müftü vekili Sefer Bostan´ın yaptığı dua ile manevi destekte bulundular.