WHATSAPP'LA SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM

WHATSAPP

WHATSAPP'LA SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM

WHATSAPP'LA SORUNLARA HIZLI ÇÖZÜM

Ortahisar Belediyesi vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek için, “0542 336 6161 numaralı whatsApp çözüm hattı” kurdu.

Vatandaşlar belediyenin yetki ve sorumluluk alanına giren her türlü konuyla ilgili şikayet, istek ve ihbarlarını whatsapp çözüm hattına iletebilecek.

“BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİ”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kurdukları whatsapp hattıyla sorunlara hızlı bir şekilde çözüm üreteceklerini dile getirdi.
Başkan Genç; “Belediyemiz kurulduğu günden beri en çok üzerinde durduğumuz konulardan bir tanesi de vatandaşlarımızın istek ve sorunlarına zamanında çözüm üretebilmekti. Yani vatandaşlarımızı mağdur etmeden, sorunlarla boğuşturmadan her türlü soruna çözüm üretmeyi her zaman öncelikli görev olarak belirledik. Bugüne kadar da gerek mahalle ve esnaf ziyaretlerimizle ve gerekse her hafta düzenlediğimiz halk günleriyle vatandaşlarımızı sorunlarını, bizden isteklerini dinledik. Bu şekilde vatandaşlarımızla olan bağlarımızı, irtibatımızı her daim diri tuttuk. Halkımız tarafından dile getirilen sorunlara ve taleplere zamanında müdahale ettik. Hiç geciktirmeden, vatandaşlarımızı sorunlarla boğuşturmadan, mağduriyetleri en aza indirmeye  gayret ettik. Belediyeciliğin gerektirdiği şekilde hareket ettik. Çünkü, vatandaşlarımız bize bu görevi layık gördüyse, biz de onların sorunlarına ivedilikle çözüm üretmek zorundaydık.” ifadelerine yer verdi.


“VATANDAŞ KOLAY ULAŞACAK”
Başkan Genç, whatsapp çözüm hattıyla vatandaşlarla daha kolay, daha hızlı ve daha etkin bir iletişim imkânını hayata geçireceklerini kaydetti.
Genç; “Vatandaşlarımıza fazla zaman kaybettirmeden sorunları çözeceğiz. Bu şekilde vatandaşlarımızın belediye binamıza kadar gelmesine gerek kalmadan, onları yormadan, zaman kaybettirmeden her türlü bildirimlerini whatsapp hattımızla değerlendirmeye alacağız. Vatandaşlarımızla daha kolay, daha hızlı ve daha etkin bir iletişim imkânını hayata geçirdik. Whatsapp hattına gelen bildirimler yetkili personellerimiz tarafından değerlendirilerek ilgili birim müdürlerimize ulaştırılacak. Ve ilgili birim müdürlerimiz de dile getirilen sorunlarla ilgili ihbarları programlarına alarak hızlı bir şekilde bunlara çözüm üretecek. Diğer yandan da farklı sorunlarla ilgili yapılan bildirimler ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla irtibata geçerek ve onlara gerekli bilgilendirmeyi yaparak çözülmesi için gayret edeceğiz.” diye konuştu.