VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR

VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR

VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR

VERGİLENDİRİLMİŞ KAZANÇ KUTSALDIR

Her yıl 21 – 27 Şubat tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Maçka Mal Müdürü Yücel Ayaz ve ekibi çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Maçka Mal Müdürü Yücel Ayaz ve beraberindekiler, Vergi Haftası dolayısıyla Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

AMAÇ, TOPLUMU BİLGİLENDİRMEK
Maçka Kaymakamı Çomaklı tarafından ağırlanan Ayaz, 21 – 27 Şubat tarihleri arasında 33. Vergi Haftası etkinliklerinin düzenlendiğini belirtti.
Ayaz; “Bu hafta kapsamında vergi bilincinin arttırılması, Gelir İdaresi Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplumun daha fazla bilgilendirilmesini amaçlıyoruz.” dedi.


VERGİ BİLİNCİNİN ARTIRILMASI ÖNEMLİ
Maçka Kaymakamı Çomaklı da Vergi Haftası münasebetiyle Ayaz ve beraberindeki heyeti kabul ederek tüm mükelleflerin ve vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı.
Ziyaretleri nedeniyle Maçka Mal Müdürü Yücel Ayaz ve ekibine teşekkür eden Kaymakam Selim Çomaklı, vergi bilincinin artırılmasının önemli olduğunu belirterek her vatandaşın vergisini ödemesi gerektiğini vurguladı.

Ali TİRİTOĞLU