VALİ YILDIRIM TARİH VERDİ

VALİ YILDIRIM TARİH VERDİ

VALİ YILDIRIM TARİH VERDİ

VALİ YILDIRIM TARİH VERDİ 

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Şehir Hastanesi ile ilgili net tarihler verdi. Yıldırım, inşaatın 2025’in Şubat veya Mart’ında bitmiş olacağını kaydetti. 

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve beraberindeki heyet Trabzon Şehir Hastanesi inşaatında incelemeler bulundu. Vali Yıldırım, hastane inşaatının bitiş tarihi ile ilgili net açıklamalarda bulundu. 

TRABZON ŞEHİR HASTANESİ’NE YAKIN TAKİP! 
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Trabzon İl Sağlık Müdürü Doktor Hakan Usta, Trabzon Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. 
Heyet inceleme öncesi inşaatı yapan firma yetkilileri ve Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta’dan inşaat ile ilgili brifing aldılar. Daha sonra Trabzon valisi Aziz Yıldırım inşaat alanında açıklamalarda bulundu.

HASTANE İNŞAATI 2025’İN ŞUBAT VEYA MART’INDA BİTECEK 
Vali Yıldırım şu ifadelere yer verdi; “Trabzon şehir hastanemizin inşaatının şantiyesindeyiz. 2024’ün Mart ayında burada bütün binaların en azından kaba inşaatının bitmiş olduğunu görmüş olacağız. Hastanemizi 2025’in Şubat veya Mart ayında bitmiş ve taşınabilir hale görmüş olacağız. Arkadaşların vermiş olduğu teknik bilgiler bu şekilde. Biz tez canlıyız öne çekebilir miyiz? diye uğraşıyoruz. Ancak firmamız imalatlarını düzgün yapmak zorundalar. Ekim ve Kasım’dan sonra hızlanacağını söylüyorlar. 1.5 yıl sonra burada hastanemizin kullanılabilir hale geleceğini görmüş olacağız.” 

TRAFİK YOĞUNLUĞUYLA İLGİLİ ENDİŞELENECEK BİR DURUM YOK 
“Hastanemiz 5 bloktan oluşuyor 4 tanesinden bir tanesi bitmek üzere. Etrafta bu bloklar olacak ve ortada genel bir alan olacak. Trafik yoğunluğu ile ilgili olarak karayollarımız ve büyükşehir belediyemiz hazırlıklarını yapıyorlar. Bu konuda sorun yaşanmayacağını düşünüyoruz. Endişelenecek bir durum yok. Günlük 15 bin hastanın poliklinik yapabileceğini düşünüyoruz. Ameliyathaneler ve yoğun bakım üniteleri yeterli. 300 bin metrekare kapalı alanımız var. İnşaatımız yüzde 20 civarlarında devam ediyor. 2024’ün Mart ayında bütün kaba inşaatlar bitmiş olacak. Hastanemizin şekli ortaya çıkmış olacak.”