VALİ USTAOĞLU'NA 'KESİŞME' BRİFİNGİ

VALİ USTAOĞLU

VALİ USTAOĞLU'NA 'KESİŞME' BRİFİNGİ

VALİ USTAOĞLU'NA 'KESİŞME' BRİFİNGİ

Trabzon Valisi Ustaoğlu, Maçkalı şehidimiz Eren Bülbül’ün hayatını konu alan film çekimleri için Trabzon’da bulunan İstanbul Ajans’ını makamında kabul etti.

Şehidimiz Eren Bülbül’ün hayatını konu alan ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filminin çekimleri için ilimize gelen İstanbul Ajans Genel Müdürü Çağlar Ercan ve İdari Yapımcı Ahu Karaca, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

USLU, ÇOK BÜYÜK ÖNEM VERİYOR.
Trabzon’un Maçka ilçesinde PKK’lılara yönelik operasyon sırasında çıkan çatışmada yaşamını yitiren 15 yaşındaki Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin yapımcılarından Mustafa Uslu, Eren Bülbül’ü canlandırması için Karadeniz bölgesinden çocuk oyuncularla görüşmeler yaptıklarını söylemişti.

AİLESİNE GÜZEL BİR HATIRA OLACAK
Ünlü yapımcı, şehit Bülbül’ün ailesini de filmde oynatarak onlara hatıra bırakmak istediğinden bahsetmiş; “Eren, bu ülkenin kahramanı bir genç. Onu yaşatmak hepimizin görevi. Ailesine de filmde yer verip onlara hatıra bırakmak istiyorum.” İfadelerini kullanmıştı.