VALİ USTAOĞLU MAÇKA'YI DENETLEDİ

VALİ USTAOĞLU MAÇKA

VALİ USTAOĞLU MAÇKA'YI DENETLEDİ

VALİ USTAOĞLU MAÇKA'YI DENETLEDİ

Koronavirüs salgınının ilçedeki seyri ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıya katılan Vali Ustaoğlu. Ardından Maçka’da denetimlerde bulundu.

Maçka’daki toplantıda koronavirüs salgınının seyri ve alınacak tedbirleri konuşan Vali Ustaoğlu, toplantının ardından ilçe merkezinde koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerde bulunurken, esnaf ve vatandaşlardan, salgınla mücadeleye yönelik kurallara titizlikle uymalarını istedi.

SALGININ SEYRİ VE ALINACAK TEDBİRLER KONUŞULDU
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, koronavirüs salgınının Trabzon’daki seyri ve alınacak tedbirlerle ilgili olarak Trabzon’a bağlı ilçelerde toplantılar gerçekleştiriyor.
Bu toplantılar kapsamında geçtiğimiz hafta içi, ilçemiz pazarının kurulduğu Çarşamba günü Maçka’yı ziyaret eden Vali Ustaoğlu, burada gerçekleştirilen toplantıya iştirak ederek salgının ilçemizdeki seyri ve alınacak tedbirleri görüştü.


MAÇKA’DA HALK VE ESNAFA KORONAVİRÜS NASİHATİ
Maçka Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen, Vali İsmail Ustaoğlu’nun yanı sıra, Maçka Kaymakam Vekili Eyüp Özdemir, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve ilgili kurum amirlerinin katıldığı toplantıda koronavirüs salgınına karşı alınacak tedbirler konuşuldu.
Maçka’daki bu toplantının ardından koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerde bulunan Vali Ustaoğlu, Maçkalı esnaf ve vatandaşları gezerek hal hatır sorarken, salgınla mücadeleye yönelik kurallara titizlikle uymalarını istedi.

Ali TİRİTOĞLU