Vali Ustaoğlu bir dizi ziyaretlerde bulundu

Vali Ustaoğlu  bir dizi ziyaretlerde bulundu

Vali Ustaoğlu bir dizi ziyaretlerde bulundu

Vali Ustaoğlu  bir dizi ziyaretlerde bulundu

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Maçka ilçesinde esnaf ziyareti yaparak ilçe esnafının taleplerini ve sorunlarını dinledi.

 

Sonrasında Vali İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu, Maçka ilçesinde 2017 yılında  kalleşçe şehit edilen Eren Bülbül ile 1995 yılında Bingöl Kiğı´da şehit edilen Celal Yıldırım´ın ailelerini ziyaret ettiler. Vali Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu şehit aileleriyle yakından ilgilenip bir süre sohbet ettiler.

 

Vali İsmail Ustaoğlu´na ziyaretler sırasında  Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ile Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan eşlik etti.

 

Maçka Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Ustaoğlu, Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı´dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Maçka Belediyesi´ni de ziyaret eden Vali Ustaoğlu,  Belediye Başkanı Koray Koçhan´dan da ilçedeki  projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Vali Ustaoğlu, Maçka İlçe Jandarma Komutanlığı´na bağlı Jandarma Kontrol noktasında görev yapan güvenlik güçlerini de ziyaret etti. Nöbet sırasında görev yapan askerlerle bir süre sohbet etti.