?VAKİT TRABZON VAKTİ?

?VAKİT TRABZON VAKTİ?

Milletvekili Cora, yeni hükümetin ilk kabinesinde 4 Trabzonlunun yer almasını değerlendirdi; ?Şehrimizin ziyadesiyle temsil edilmesi memnuniyet

?VAKİT TRABZON VAKTİ?

 ?Milletvekili Cora, yeni hükümetin ilk kabinesinde 4 Trabzonlunun yer almasını değerlendirdi; ?Şehrimizin ziyadesiyle temsil edilmesi memnuniyet

Yeni hükümet sisteminde 4 Trabzonlu ismin bakan olarak görevlendirilmesi, başta Trabzon´da olmak üzere Türkiye genelindeki Trabzonlularca da sevinçle karşılanırken, Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora; ?Her şeyden evvel başkanın en yakın çalışma ekibinde Trabzonlulara yer verilmesi büyük bir güven ve özel bir gururdur.?dedi.

?HİÇBİR MAZERETİMİZ YOKTUR?
AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, yeni hükümet modeliyle ilgili değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi;
?Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri ile Sayın Cumhurbaşkanımız yeni hükümet sisteminin ilk başkanı olmuştur. Milletimizin iradesi ile vücut bulmuş yeni yönetim modeli ülkemize hayırlı olsun. Artık milletimize hizmet, ülkemizi kalkındırma yolunda hiçbir mazeretimiz yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımızın yemin merasimi ve göreve başlama törenine tanıklık etmek tarihi bir olaydı. Güzel bir heyecandı.

?BÜYÜK BİR GÜVEN VE ÖZEL BİR GURUR?
Cumhurbaşkanımız göreve başlaması ile birlikte çalışacağı kabineyi açıkladı. Yeni hükümet modelinin ilk kabinesinde çok değerli isimler görev aldı. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Rabbim her birine güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin. Bizim için sevindirici bir başka husus da başkanımızın ilk kabinesine Trabzon olarak damga vurulmasıdır. Her şeyden evvel başkanın en yakın çalışma ekibinde Trabzonlulara yer verilmesi büyük bir güven ve özel bir gururdur. Şehrimizin ziyadesiyle temsil edilmesi memnuniyet vericidir.
Önceki hükümette Bakan olarak görev alan Süleyman Soylu ile Berat Albayrak´ın yeniden görevlendirilmesinin memnuniyet verici olduğunu belirten Trabzon Milletvekili Salih Cora, bunların yanı sıra, Mustafa Varank ve Cahit Turan´ın görevlendirilmelerinin de Trabzonlular için gurur kaynağı olduğunu vurguladı.

?ÖNEMLİ VE İSABETLİ?
?İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´nun terörle mücadeledeki iradesi, kararlılığı ve cesareti ile yeniden yola devam etmesi çok önemli bir durumdur. Biz terörle mücadeleyi böyle bir dönemde yarım bırakamazdık. Ülkemizde her bir vatandaşımızın sağduyusu ve ortak kanaati bu şekildedir.
Trabzon´un evladı Sayın Berat Albayrak Bey´in Hazine ve Maliye Bakanı olması çok isabetli bir karardır. Kendisinin eğitimi, bilgi birikimi,  tecrübesi ve vizyonu ile ekonomiye ayrı bir ivme kazandıracak, ilimize gelecek yatırımlarda kaynak sorunu yaşamayacağız.? diyen Cora, yeni hükümet modelinin ilk kabinesinde dört Trabzonlu ismin yer almasına ilişkin değerlendirmesindeşunları kaydetti;
?Cumhurbaşkanımızın başdanışmanı hemşehrimiz Mustafa VarankBey´in Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı´na getirilmesi demek Yatırım Adası´nın hızlandırılması demektir. Ulaştırma Bakanlığı´na şehrimizin bir başka evladı, ülkemizin her bir yatırımda emeği olan, karayollarının tecrübeli bürokratı Cahit Turan Bey´in getirilmesi demek mega projelerimizin daha hızlı tamamlanması demektir. Güney Çevre Yolu´na başlamak, yeni havalimanını gündeme getirmek, demiryolunu yatırım programına almak demektir.

?ZAMAN BİRLİK OLMA ZAMANI?
Bu tablo bizim için muhteşem bir tablo, bu dönem bizim için tarihi fırsatları yakaladığımız altın bir çağ olacaktır. Şehir olarak yapmamız gereken birlik olmaktır. Fitne fesattan uzak olup bakanlarımıza sahip çıkmak, elele vermek, güç birliği yapmaktır. Trabzon bu fırsatı kaza etmemelidir.?
Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, dört Trabzonlu ismin Bakan olarak görevlendirilmesinin başta ülkemiz olmak üzere bölgemiz ve şehrimize hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ali TİRTİOĞLU