UZAKTAN EĞİTİME YAKINDAN DESTEK!

UZAKTAN EĞİTİME YAKINDAN DESTEK!

UZAKTAN EĞİTİME YAKINDAN DESTEK!

UZAKTAN EĞİTİME YAKINDAN DESTEK!

Başar Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerinin girişimleri, hayırseverlerin de desteğiyle, okullarca belirlenen 8. Sınıf öğrencilerine tablet hediye edildi.

Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, Başar Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerinin girişimleri, hayırsever vatandaşların destekleriyle sınava hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerine 75 adet tablet temin etti.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİ TABLETLE DONATILDI
Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, Başar Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerinin girişimleri, hayırsever vatandaşların destekleriyle sınava hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerine 75 adet tablet hediye etti.
Bilgisayar öğretmenleri, söz konusu tabletlere EBA ve Zoom programlarını yükleyerek öğrencilerin iletişim noktasında önünü açarlarken, Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, bu sürece fikir, emek ve destekleriyle katkı sunanlara teşekkür etti.


HAYRSEVERLERE ŞÜKRAN, EĞİTİMCİLERE TEŞEKKÜR!
Maçka Milli Eğitim’in başarı çıtasını her dönem daha da yükseğe çıkaran Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, yaptığı açıklamada fikir ve görüşleriyle projeye önayak olan yönetici ve öğretmenlere teşekkür ederken, hayırseverlere de şükranlarını sundu.
Milli Eğitim Müdürü Topal, açıklamasında şunları kaydetti;
“Maçka Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Başar Ortaokulu Yönetici ve Öğretmenlerinin girişimleri, Devlet, Vatandaş işbirliğiyle Hayırsever Vatandaşlarımızdan okullarımızca belirlenen sınava hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimize 75 adet tablet temin ettik. Bilgisayar Öğretmenlerimiz ile tabletlere EBA ve Zoom programlarını yükleyerek kullanıma hazır hale getirdik.
Emeği geçen tüm öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ediyor, hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”
Ali TİRİTOĞLU