USTAOĞLU VE KARA'DAN KORONAVİRÜS DENETİMİ

USTAOĞLU VE KARA

USTAOĞLU VE KARA'DAN KORONAVİRÜS DENETİMİ

USTAOĞLU VE KARA'DAN KORONAVİRÜS DENETİMİ

“Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında Trabzon’daki esnaf ve vatandaşları denetleyen Vali Ustaoğlu ve Başkan Kara, uyarıda bulundu.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara; “Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında Trabzon’da, Tabakhane ve Meydan civarında ziyaretler yaparak esnaf ve vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine yönelik uyarılarda bulundu.

USTAOĞLU TESOB’U ZİYARET ETTİ
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek Başkan Metin Kara ile görüştü. Başkan Kara, Vali Ustaoğlu’na tematik denetimler kapsamında yapılan bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kara ayrıca esnaf ve sanatkârların başta kısmi açılma olmak üzere pandemi dönemindeki talepleriyle ilgili Vali Ustaoğlu’nu bilgilendirdi.

USTAOĞLU VE KARA ESNAFI ZİYARET ETTİLER
Vali Ustaoğlu ve Başkan Kara daha sonra Tabakhane ve Meydan civarında ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine yönelik uyarılarda bulundu. Vali Ustaoğlu, ayrıca Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni de ziyaret ederek çalışmaları hakkında Başkan Kara’dan bilgi aldı.