USTA GAZETECİ TGC´YE GENEL MÜDÜR OLDU

USTA GAZETECİ TGC´YE GENEL MÜDÜR OLDU

USTA GAZETECİ TGC´YE GENEL MÜDÜR OLDU

USTA GAZETECİ TGC´YE GENEL MÜDÜR OLDU

Trabzon basın yayın hayatında hizmet dolu 48 yılı geride bırakan duayen gazeteci Nevzat Yılmaz TGC´ye Genel Müdür olarak atandı.

Trabzon basının tecrübeli isimlerinden Nevzat Yılmaz, ´Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Yönetim Kurulu´nun kararıyla, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Müdürü oldu.

BASINDA 50 YILA YAKIN HİZMET
Trabzon basının emektarlarından, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nde uzun süre görev yapan Nevzat Yılmaz, cemiyetin yönetim kurulu kararıyla Genel Müdür olarak atandı.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´ne Genel Müdür olarak getirilen usta gazeteci Nevzat Yılmaz, basın yayın hayatında 50 yıla yakın bir süredir hizmet eden ender isimlerden biri!

DAHA ÖNCE DE YÖNETİCİLİK YAPTI
Trabzon basın yayın hayatına birçok gazete, dergi ve derneği kazandıran birçoğunda yönetici olarak görev yapan Nevzat Yılmaz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nde de uzun süre değişik kademelerde görev aldı.
Başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği yaptığı cemiyette yönetim kurulu kararıyla Genel Müdür olarak görev yapacak olan Yılmaz, Trabzon´daki birçok kurum ve kuruluşun kazandırılmasındaki etkisi ve rolüyle biliniyor.

CAMİANIN SEVİLEN İSİMLERİNDEN
Trabzon basın camiasının sevilen ve sayılan isimlerinden biri olan Nevzat Yılmaz´ın getirildiği TGC Genel Müdürlük görevi yönetim kurulu kararıyla resmileşirken, bu görevlendirme Trabzon basınında son derece olumlu karşılandı.

TRABZON´DAKİ BİRÇOK HİZMETTE ROLÜ VAR
Trabzon´daki basın yayın hayatında birçok gazete, dergi ve derneğin kurulmasına öncülük eden. Birçok dernekte yöneticilik yapan, bunun yanı sıra, şehre önemli kazanımları olan Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi´nin de Trabzon´da kurulmasında etken olan isimlerin arasında yer alan Nevzat Yılmaz, Trabzon basınına hizmet etmeyi sürdürüyor.

ZORLUKLARA KARŞIN SAYGINLIĞINI KORUDU
Trabzon basın yayın hayatında 48 yılı geride bırakan Nevzat Yılmaz, camianın tüm zorluklarına karşın bugünlere saygınlığı ile gelen bir değer olarak hizmetlerini sürdürüyor.
Biz de Maçka Haber Gazetesi ailesi olarak Nevzat Yılmaz´a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Ali TİRİTOĞLU