?ÜRETEN BİR EKONOMİ?

?ÜRETEN BİR EKONOMİ?

Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Cevat Kurt, mevcut iktidarın yaptığı çalışmaların üretime dayalı olmadığı sürece eksik olacağını savundu.

?ÜRETEN BİR EKONOMİ?

Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Cevat Kurt, mevcut iktidarın yaptığı çalışmaların üretime dayalı olmadığı sürece eksik olacağını savundu.

24 Haziran öncesi seçim çalışmalarına hız veren Saadet Partisi Trabzon Milletvekili adayları, seçim ziyareti kapsamında ilçemiz Maçka´daydı.
Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayları Cevat Kurt, Murat Özcan ve İbrahim Baş, Maçka ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek karanfil verdiler. İl Başkanı Ahmet Yakuphan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile partililerin de katıldığı programda, milletvekili adaylarına ilgi oldukça yoğundu.

KURT´TAN İLGİNÇ TESPİTLER
Kendi ilçesi olması sebebiyle milletvekili adayı Cevat Kurt´a ayrı bir ilgi ve alakanın olduğu Maçka programında bir vatandaşın iktidarı sürekli eleştirmelerinin doğru olmadığını söylemesi üzerine ilginç değerlendirmelerde bulundu.
Vatandaşın, AKP hükümetinin yaptığı hizmetlerin de olduğunu söylemesi üzerine kısa bir değerlendirme yapan Cevat Kurt, şunları söyledi;
?Biz bu eleştirileri yaptığımız zaman bazı arkadaşlarımız diyorlar ki, ?Başörtü problemini çözdüler´ Biz de diyoruz ki, Ahlaki değerleri dejenere etmeden de çözebilirlerdi.
Diyorlar ki, ?IMF borcunu sıfırladılar.´ Biz de diyoruz ki, dış borcu 460 milyar dolara çıkarmadan da sıfırlayabilirlerdi.
Diyorlar ki, ?Yol yaptılar, köprü yaptılar, tünel yaptılar.´ Bizde diyoruz ki,Borçlanarak, geleceğimizi ipotek etmeden de yapabilirlerdi.
Diyorlar ki, ?Okul yaptılar, hastane yaptılar.´ Biz de diyoruz ki, Üretime dönük tesisler inşa ederek de bunları yapabilirlerdi.
Diyorlar ki, ?Kişi başına düşen milli geliri 15 bin dolara çıkardılar.´ Biz de diyoruz ki, Borcu gelir gösterip şişirerek değil, üreten bir ekonomiyle, gerçek  ve daha yüksek bir gelir düzeyine ulaştırabilirlerdi.?