UÇAK SEFERLERİ İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPILMALI

UÇAK SEFERLERİ İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPILMALI

UÇAK SEFERLERİ İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPILMALI

UÇAK SEFERLERİ İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPILMALI 

Seyir Travel ortaklarınınziyaret ettiği TTSO Başkanı Erkut Çelebi;“Tiflis-Trabzon uçak seferleri için işbirliği yapılmalı.”

Bir süre önce Trabzon’da açılışını gerçekleştirerek hizmet vermeye başlayan Seyir Travel ortakları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek turizm alanında yapılabilecek yeni çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

TURİZMLE İLGİLİ GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ 
Görüşmede Seyir Travel ortakları Şahap Güven, Özgür Akbulut, Zekeriye Tekelioğlu ve Samet Akbulut ile Gürcistan ve Azerbaycan pazarları değerlendirildi. 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi yakın komşularımız olan Gürcistan ve Azerbaycan ile ulaşım imkânlarının artmasının başta turizm olmak üzere ticareti geliştirdiğini belirtti. Çelebi; “Gürcistan ve Azerbaycan ile Trabzon’un ulaşım imkânlarının artmasının karşılıklı ticaretimizi olumlu etkiliyor. Bakü- Trabzon arasında hafta da iki gün gerçekleşen direkt uçak seferleri kış mevsiminde olmamıza rağmen doluluk oranı yüksek. Bundan büyük bir memnunluk duymaktayız.” dedi.

BAKÜ’DE SAĞLIK TURİZMİ GÖRÜŞMELERİ YAPILACAK
Başkan Çelebi hedef pazarlar arasında bulunan Azerbaycan ile Trabzon arasındaki ekonomik ilişkilerimizi geliştirmesine yönelik çalışmalara devam edildiğini belirterek şunları söyledi; 
“İnşaat, turizm ve sağlık turizmi sektörlerinde Azerbaycan’da faaliyetlerimizi oda olarak üyelerimizle beraber devlet desteği projelerimizle yürütüyoruz. Önümüzdeki yılın ilk ayında 14-18 Ocak 2024 tarihleri arasında Bakü de sağlık turizmi sektöründe karşılıklı görüşmelerimiz planlandı.  Oda üyelerimiz arasındaki bulunan proje kapsamındaki sağlık turizmi paydaşlarımızla Bakü’de sağlık sektöründe görüşmeler yapılacak. Bu anlamda Bakü- Trabzon arasında var olan direkt uçak seferlerinin sağlık turizmine katkısı büyük olacaktır. 
Aynı şekilde Gürcistan’ın Tiflis kenti ile Trabzon arasında direkt uçak seferlerinin başlatılması konusunda çalışmaları sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Tiflis-Trabzon uçak seferlerini hayata geçirmek yapılacak işbirliklerine sağlık turizmi ve turizm firmalarımızın katılmasını arzu ediyoruz.”