ÜÇ KURUMDAN ORTAK İMZA

ÜÇ KURUMDAN ORTAK İMZA

ÜÇ KURUMDAN ORTAK İMZA

ÜÇ KURUMDAN ORTAK İMZA

Büyükşehir Belediyesi- ANADER ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan İş Birliği Protokolü ile Liseler arası münazara yarışması yapılacak. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) arasında, tarih profesörü, akademisyen ve siyasetçi Prof. Dr. Osman Turan anısına düzenlenecek Liseler Arası Parlamenter Stili Münazara Yarışması için iş birliği protokolü imzalandı.

İMZALAR MÜNAZARA YARIŞMASI İÇİN ATILDI 
Kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle çeşitli alanlarda iş birliği çalışmalarına önem veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni bir iş birliğine imza atmak üzere Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan’ı makamında ağırladı. Ziyarette Prof. Dr. Osman Turan anısına ortaklaşa düzenlenecek Liseler Arası Parlamenter Stili Münazara Yarışması için Başkan Zorluoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Uygun ve ANADER Başkanı Aykan arasında iş birliği protokolü imzalandı.

YENİ HEDEFLER BELİRLEMELERİNİ AMAÇLIYORUZ!
ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan proje ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Düzenleyeceğimiz Liseler Arası Parlamenter Stili Münazara Yarışması ile öğrencilerimizin kendine güven duygusunun gelişmesine.Onların kendilerini daha rahat ifade edebilmelerini, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme olgunluğu kazanmalarını, kanıtlar ve bilgiler yoluyla mantık yürüterek fikirlerini savunmalarına katkıda bulunmak.Öğrencilerimizin tarih profesörü, akademisyen ve siyasetçi Prof. Dr. Osman Turan’ı fikirleri, düşünceleri, edebi anlayışı ve ilkeleri ile yaşam felsefesini harmanlayarak kendilerine yeni hedefler belirlemelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Trabzon’da Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel liselerdeki öğrencilerin katılımıyla yapılacak münazara yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve danışman öğretmenlerin ödüllendirilmesi de protokolümüzün hedefleri arasında yer almaktadır.” dedi.

GENÇLERE YENİ UFUKLAR AÇACAĞINA İNANIYORUM
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zorluoğlu ise; “Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak özellikle gençlerimiz, hanımefendi kardeşlerimiz ve özel gereksinimli bireylerimizle ilgili yapılan organizasyonlara elimizden geldiğince destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Şehrimizdeki tüm liselerde okuyan öğrencilerimizi kapsayacak bu yarışmanın da amacına ulaşacağına, her birine yeni ufuklar açacağına yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.