TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU 7 YAŞINDA

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU 7 YAŞINDA

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU 7 YAŞINDA

TÜRKİYE MUHTARLAR KONFEDERASYONU 7 YAŞINDA

Trabzonlu Bekir Aktürk´ün Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 7 yaşında.

Genel Başkanlığını Trabzonlu Bekir Aktürk´ün yaptığı Türkiye´nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 7. Yılını kutluyor.

BİRLİK OLDUK, BİRLİKTE BAŞARDIK
Kurulduğu günden bugüne muhtar camiasının sorunlarını çözüme kavuşturan, Muhtarlık müessesine ivme kazandıran, muhtar camiasının bürokrasi de ve siyaset de söz sahibi olmasını sağlayan Türkiye Muhtarlar konfederasyonu her geçen gün büyüyerek yoluna devam ediyor.
Kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan genel başkan Bekir Aktürk ;
?Muhtarlar açısından yapılamaz denilen, çözüme kavuşturulamaz denilen birçok sorunu bu konfederasyon sayesinde başardık. Muhtar camiası olarak birlik olduk güçlü olduk. Biz güçlü olunca mahalle sakinlerimiz de güçlü oldu.? dedi.

MUHTARLAR BAKAN SOYLU´YA MÜTEŞEKKİR
Genel Başkan Aktürk, açıklamasını şöyle sürdürdü;
?Muhtarlar bir çatı altında barınamaz dendi, beraber hareket edemez dendi ancak bu söylemlerin ne kadar yanlış olduğunu herkese gösterdik.
Bu vesile ile kurucu genel başkanımız ve onursal başkanımız Hüseyin Akdeniz´e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Türkiye Muhtarlar konfederasyonun büyümesinde ve söz sahibi olmasında Hüseyin Akdeniz´in büyük payı vardır.
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya ise ayrı bir teşekkürü borç bilirim. Her zaman ve her koşulda yanımızda yer almıştır. Muhtar camiamızın sorunlarını kendilerine ilk elden ulaştırabildik. Sorunların çözümünde en az bizim kadar uğraş vermiştir. Kendilerine de teşekkür ederiz.

MUHTAR CAMİASI ONUNLA YÜCELDİ!
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da her koşulda muhtar camiamıza verdiği önemi kamuoyuyla ve bizlere paylaşmıştır. Muhtar camiası ne kadar kazanım elde etmişse kendilerinin oluruyla gerçekleşmiştir. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a da şahsım ve tüm muhtar camiası adına şükranlarımı sunmak isterim.?