?TÜRKİYE ARTIK GÜNÜ KURTARAN ÜLKE DEĞİL!?

?TÜRKİYE ARTIK GÜNÜ KURTARAN ÜLKE DEĞİL!?

Trabzon´da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Köseoğlu, Türkiye´nin artık eski Türkiye olmadığını vurguladı.

?TÜRKİYE ARTIK GÜNÜ KURTARAN ÜLKE DEĞİL!?

 

Trabzon´da esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Köseoğlu, Türkiye´nin artık eski Türkiye olmadığını vurguladı.


AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon´da esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak sorunlarını dinledi. Milletvekili Köseoğlu, ?Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi.? dedi.

ESNAF VE VATANDAŞI DİNLEDİ!

Köseoğlu Trabzon´daki ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşların günlük yaşamları ile ilgili talep ve beklentilerini de dinlerken, gündeme dair yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Milletvekili Köseoğlu; ?Milletimizden aldığımız güç ve inançla yolumuza devam ediyoruz. AK Parti, kurulduğu günden itibaren ?ben merkezli siyaset değil, biz merkezli siyaset yaparak´ bugünlere geldi. AK Parti olarak vatandaşın istek ve önerileri doğrultusunda hareket ediyoruz. Milletin hizmetkârları olarak sadece seçimlerde değil bugünler dışında da sürekli halkımızın arasında olarak onların talep ve isteklerini dinliyoruz. AK Parti 16 yıldır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz.

?EN FAZLA HİZMETİ BİZ YAPTIK!?
Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en fazla hizmetini AK Parti sayesinde aldı. Yine Türkiye AK Parti iktidarı ile gününü kurtaran bir ülke olmaktan çıkarak geleceği planlayan, çevresindeki ülkelerin gündemlerini belirleyen bir ülke konumuna geldi.? ifadelerini kullandı.

Türkiye´nin 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini kaydeden Milletvekili Köseoğlu;?AK Parti halkın arasında, halkla birlikte hem Türkiye´nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlıyor hem de halkın taleplerini kendilerinden dinliyoruz. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendilerine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyorum.? şeklinde konuştu.