TÜRK JANDARMASI 183 YAŞINDA

TÜRK JANDARMASI 183 YAŞINDA

TÜRK JANDARMASI 183 YAŞINDA

TÜRK JANDARMASI 183 YAŞINDA

Jandarma Teşkilatı’nın 183. Yıldönümü ilçemiz Maçka’da da büyük bir gururla kutlandı.

183 yıldır Türk Milletinin gönül tahtına kurulmuş vaziyette mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan Türk Jandarma Teşkilatı, büyük bir gururla görevini sürdürüyor.

JANDARMA 183 YILDIR GURURUMUZ
Türk Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi ilimiz Trabzon’da ve ilçemiz Maçka’da da bir dizi etkinlikle kutlanırken, Maçka Jandarma Komutanı Yüzbaşı Harun Nazlı’ya ve Jandarma teşkilatına ziyaretler yapılmaya devam ediyor.
Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşu’nun 183. yıldönümü Maçka’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Ülkemizin en ücra köşesinde gecesini gündüzüne katarak bu milletin huzuru, refahı, güvenliği için 24 saat esasına dayalı mesai gözetmeksizin görevi başında olan bir Türk Jandarma teşkilatı 183 yıldır bu milletin gönlünde yer almaya devam ediyor.


KUTLAMA MESAJLARI PEŞ PEŞE GELDİ
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı kutlama mesajında; “Ulu Önder Atatürk’ün tarif ettiği şekliyle ‘bir kanun ordusu’ olan Türk Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyor, Kahraman Şehitlerimizi, Gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.
Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan ise Maçka Jandarma Komutanı Harun Nazlı’yı ziyaretinde “Ülkemizin her köşesinde milletimizin huzuru için gece gündüz demeden fedakârca hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun.”  dedi.
Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz de beraberinde Maçka’nın şampiyon kızları ve başarılı eğitmenleriyle ziyaret ettiği Maçka İlçe Teşkilatında; “Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183. Yıldönümünü kutluyor, şehit olanlara Allah'tan rahmet, fedakârca görev yapan tüm jandarmalarımıza da sağlık ve selamet diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ali TİRİTOĞLU