TÜRK İSADAMLARINA ALMANYA DESTEĞİ

TÜRK İSADAMLARINA ALMANYA DESTEĞİ

Berlin Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Mehmet Azgın; ?Türk işadamlarının Almanya pazarına girmesini destekliyoruz.?

TÜRK İSADAMLARINA ALMANYA DESTEĞİ

Berlin Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Mehmet Azgın; ?Türk işadamlarının Almanya pazarına girmesini destekliyoruz.?

ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası´na katılan Trabzonlu turizmciler, Türkiye´nin Berlin Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Mehmet Azgın ile bir araya gelerek Almanya ile karşılıklı iş imkânları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

BAŞ MÜŞAVİR AZGIN İLE BULUŞTULAR 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen ?Hayde Trabzon´a? isimli HİSER Projesi kapsamındaki firmalar, ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası etkinliği kapsamında gittikleri Almanya´da, Türkiye´nin Berlin Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Mehmet Azgın ile bir araya geldi.

?ALMANYA YATIRIMLARA DESTEK VERİYOR?
Amaçlarının Türkiye´nin ve Türk işadamlarının dışa açılması olduğunu vurgulayan Mehmet Azgın; ?Bu kapsamda Türk işadamlarına elimizden gelen tüm yardımı yapmak istiyoruz, Almanya pazarına girmelerini destekliyoruz. Almanya´daki yatırım ve iş imkânlarıyla ilgili veri tabanımızı sizinle paylaşabiliriz. Hem Almanya hem Türkiye tarafından uygulanan teşvikler var. Almanya özellikle inovasyon ve bilişim yatırımlarına destek veriyor. Türkiye´nin de Turquality başta olmak üzere çeşitli konularda yurt dışındaki yatırımları destekleyen teşvikleri bulunuyor.? dedi.

TRABZON HEYETİ, İŞ VE YATIRIM İMKÂNLARINI
Trabzon heyeti, Mehmet Azgın´la karşılıklı iş imkânları ve yatırımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
TTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Özcan İlarslan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat İskender, TTSO Meclis Üyesi Hamit İnan ve turizmciler, ziyaretin anısına Mehmet Azgın´a plaket takdim etti ve fotoğraf çektirdi.

TURİZM BORSASI ETKİNLİĞİNE DE KATILDILAR
Türkiye´nin Berlin Büyükelçiliği Ticaret Başmüşaviri Mehmet Azgın ile Ticaret Bakanlığı Dış Ticaret Uzmanı Alev Aydın Aktaş, ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası etkinliğine de katılarak, Türk işadamları ile görüşmeler gerçekleştirdi ve temaslarına eşlik etti.