“TURİZMDE DENETLEMEYE AĞIRLIK VERİLMELİ”

“TURİZMDE DENETLEMEYE AĞIRLIK VERİLMELİ”

“TURİZMDE DENETLEMEYE AĞIRLIK VERİLMELİ”

“TURİZMDE DENETLEMEYE AĞIRLIK VERİLMELİ” 

TTSO Başkanı Çelebi, turizmde memnuniyet ve sürdürülebilirliğin artması için her kurumun üzerine düşen görevi tam anlamıyla yapması gerektiğini belirtti. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turizmde denetlemenin önemine vurgu yaparak; “Her kurum denetim konusunda kendi üzerine düşen görevi tam anlamıyla yaparsa turizmde memnuniyet ve sürdürülebilirlik artar.” dedi.

UZUNGÖL HEYETİ TTSO’DA 
Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk, Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Metin İnan, Uzungöl Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve TTSO Meclis üyesi Ahmet Akyüz ile Uzungöl Birlik AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyüz, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Ziyarette, yoğunlaşmaya başlayan turizm hareketi ve alınması gereken önlemler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

TURİZMİN EN ÖNEMLİ UNSURU DENETİM!
Başkan Çelebi, turizmin en önemli unsurlarından birinin denetim olduğunu vurgulayarak; “Yüksek fiyat uygulayan, kayıt dışı çalışan ve belirlenen kurallara uymayan tüm sektör unsurları mutlaka etkili bir denetimle tespit edilmeli, gereken işlemler yapılmalıdır. Turist şikâyetlerinin en aza indirilmesi, şehrimizde turizmin sürdürülebilir hale getirilmesi anlamında denetimin önemini sürekli vurguluyoruz. Her kurum kendi üzerine düşen denetim görevini gereği şekilde yapmalıdır.” ifadesini kullandı.