TURİZMDE GÜVENLİK TİCARETE OLUMLU YANSIYOR

TURİZMDE GÜVENLİK TİCARETE OLUMLU YANSIYOR

TURİZMDE GÜVENLİK TİCARETE OLUMLU YANSIYOR

TURİZMDE GÜVENLİK TİCARETE OLUMLU YANSIYOR

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği´nden Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper´e hayırlı olsun ziyareti geldi.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper´i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Trabzon Emniyet Müdürünü ziyaret ederek, ihracatçılar adına tebriklerini sundu.

TRABZON TURİZMİ YÜKSELİŞTE
Yapacakları görevde kendilerine yardımcı olmaya hazır olduklarını söyleyen Gürdoğan, ülkemizin önde gelen ihracatçı illeri arasında bulunan Trabzon´un gerek uluslararası ticaret amacıyla ve gerekse son yıllarda turizm amacıyla gelen yoğun bir yabancı ziyaretçi trafiğinin bulunduğunu belirtti.

GÜVENLİK OLUMLU ETKİLİYOR
DKİB Başkan Yardımcısı Gürdoğan, bundan dolayı gelen yabancıların şehrin düzen ve güvenliği yönünde Trabzon hakkındaki düşüncelerinin olumlu olmasının ticarete de olumlu katkı yaptığının altını çizdi. Yaptıkları görevle bu konuda katkı sağlayan tüm emniyet mensuplarına şükranlarını sunan Gürdoğan, minnettar olduğunu ifade etti.

EMNİYET GÖREVİNİN BAŞINDA
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper de, ihracatın ülke ekonomisi açısından çok büyük öneme haiz olduğunun bilincinde olduklarını belirtti. Alper kendi görev sahaları ile ilgili olarak her zaman ihracata ve ihracatçımıza hizmete hazır olduklarına vurgu yaparak bu amaçla Trabzon´a en iyi hizmet sunma görev anlayışı içinde görev yapacaklarını sözlerine ekledi.