TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ PERSONEL EĞİTİLDİ 

TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ PERSONEL EĞİTİLDİ 

TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ PERSONEL EĞİTİLDİ

TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ PERSONEL EĞİTİLDİ 

Turizm sektörüne yönelik eğitim programında sektörde faaliyet gösteren şirket çalışanları bilgilendirildi. 

Turizm sezonu öncesinde sektördeki personele yönelik düzenlenen eğitim programı tamamlandı.

TURİZM SEKTÖRÜ BİLİNÇLENDİRİLİYOR 
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen; “Turizm Sektöründe Çalışan Personelin Eğitilmesi Projesi” kapanış toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Meclis Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Mehmet Üçüncüoğlu, öğretim üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

TURİZM FAKÜLTESİ TRABZON’A ŞART!
TTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, turizm şehri olan Trabzon’da acilen bir Turizm Fakültesi kurulması gerektiğini vurguladı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan da Trabzon’da turizmin çıtasını yükselterek yola devam etmek istediklerini ve bu anlamda bu tür eğitimlerin önemli olduğunu ifade etti. Toplantının son bölümünde otel yetkilileri ve katılımcılara belgeleri verildi.

15 GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI UYGULANDI.
2023 turizm sezonu öncesinde, gelen turistlere daha nitelikli hizmet verebilmek, çalışan personeli güçlendirmek ve farkındalık oluşturmak adına proje kapsamında turizm sektöründe faaliyet gösteren otel, acente ve restoran çalışanları eğitildi. Çalışanlar, kendilerine yönelik programda etkili iletişim teknikleri, etkili iletişim yetenekleri, iletişimde yapılan hatalı davranışlar, beden dili, temel görgü ve protokol kurallarını uygulayabilme ve drama konularında Trabzon Üniversitesi öğretim üyeleri tarafından 15 gün boyunca eğitildi.