?TÜM TÜRKİYE´NİN BAŞARISI!?

?TÜM TÜRKİYE´NİN BAŞARISI!?

TBMM´de 2018 Bütçe Tasarısı üzerine konuşan Trabzon Milletvekili Köseoğlu; ?Yüzde 11,11´lik büyüme tüm Türkiye´nin başarısıdır!?

?TÜM TÜRKİYE´NİN BAŞARISI!?

TBMM´de 2018 Bütçe Tasarısı üzerine konuşan Trabzon Milletvekili Köseoğlu; ?Yüzde 11,11´lik büyüme tüm Türkiye´nin başarısıdır!?

TBMM´de görüşülen 2018 Bütçe Kanun Tasarısının altıncı turunda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, ?Ülkemizin Dünya ülkelerini geride bırakarak % 11,1 büyüme oranını yakalayabilmesi, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünü yaptığı milli istihdam seferberliği sayesindedir. Bu çalışma ile son bir yılda 1,5 milyon ek istihdam sağlanması, sadece hükümetimizin değil, hepimizin gururlanması gereken tüm Türkiye´nin başarısıdır.? dedi.

HER ŞEYE RAĞMEN!
Bütçe üzerine lehte konuşmak üzere söz alan Köseoğlu, şunları söyledi; ?AK Parti hükümetleri döneminde, Türkiye´nin 3 kat büyüdüğü, tartışmasız bir gerçektir. Hepimizin malumu olduğu üzere, yaşadığımız zorlu coğrafya, özellikle Irak´ta ve Suriye´deki istikrarsızlık ülkemizi olumsuz etkilemektedir. Dünyada en çok mülteci barındıran ülke olan Türkiye, bir taraftan milyonlarca insanı kan ve savaştan korurken, diğer yandan DAEŞ, PKK, FETÖ terör örgütleri ile etkin bir mücadele yürütmektedir.  Üstelik Türkiye, sistematik olarak ulusal ve uluslararası istikrarsızlaştırma ve itibarsızlaştırma çabalarıyla karşı karşıyadır. Bu nedenle hepimizin, bunca zorlukla mücadele eden ülkemizin yanında olan duruşumuzu muhasebe etmemiz gerektiğine inanıyorum.?

?TÜRKİYE´SİZ BİR DÜNYA SİYASETİ OLAMAZ!?
?Bütün dünyanın kabul ettiği üzere Türkiye, sadece Türkiye´den ibaret değildir. Bütün Dünya Türkiye´siz bir dünya siyaseti olamayacağını artık kabul etmektedir. Türkiye sadece kendi coğrafyasının değil, Dünya mazlumlarının umudu olduğunu, en son Kudüs olayında da net bir şekilde göstermiştir. Ülkemizin ciddi bir güç merkezi olduğu, bu nedenle sürekli ayaklarına prangalar vurulmaya çalışıldığı gerçeği ortadayken, özellikle uluslararası arenada dönen oyunlar karşısında, hiçbir siyasi argümanın arkasına sığınmadan, hepimizin görevi ülkemiz yanında açık ve net bir duruş gösterebilmektir. Nasıl ki; 15 Temmuz´da bu ülkenin iradesine karşı vahşice bir saldırı söz konusu olduğunda, siyasal parti, siyasal görüş ayırt edilmeksizin Yenikapı ruhuyla bir araya gelinebildiyse, Nasıl ki; Kudüs söz konusu olduğunda, dört parti bir araya gelerek ortak bir duruş ortaya koyabildiyse, aynı birlik ve beraberliğe, bugün ve gelecekte çok daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır.?

BİR OLABİLMEYİ BAŞARMALIYIZ!
?15 Temmuz´un bir uzantısı olarak, sadece Türkiye´ye değil, İslam coğrafyasına yönelik gerçekleştirilen tüm saldırılara karşı, muhalefetten de beklentimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ni güçsüzleştirmek için çaba saf eden şer odaklarını sevindirmek yerine, Türkiye´nin yanında olmak, ülke menfaatinin gerektirdiği her konuda bu ülkenin birlik ve beraberliğini temsil eden Cumhurbaşkanımıza destek olmak, en azından köstek olmamaktır. Maalesef, kendi içimizdeki birlik ve beraberliği sağlama, milli çıkarlarımız doğrultusunda ortak bir duruş sergileyebilme noktasında halen ciddi zafiyetlerimiz bulunmaktadır. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu yegane husus kendi aramızdaki farklılıklar ne olursa olsun, iktidarın ve muhalefetin, milli menfaatlerin gerektirdiği her alanda bir olabilmeyi başarabilmesidir.?

?YÜZDE 11´LİK BÜYÜMÜ TÜM TÜRKİYE´NİN BAŞARISIDIR!?
?Ülkemizin 2017 yılının üçüncü çeyreğinde bütün Dünya ülkelerini geride bırakarak % 11,1 büyüme oranını yakalayabilmesi, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünü yaptığı milli istihdam seferberliği ile son bir yılda 1,5 milyon ek istihdam sağlanması, sadece hükümetimizin değil, hepimizin gururlanması gereken tüm Türkiye´nin başarısıdır. Bu noktada beklentimiz, marifetin iltifata tabi olduğu gerçeğiyle, yapılanların en azından takdir edilip, üzerine daha iyilerin bina edilmesi için katkı verilmesidir.?

?BAŞKA TÜRKİYE YOK!?
?Hazır bütçe döneminde geçmiş ve geleceği muhasebe ediyorken, bu anlamda tüm siyasi partilerin de milli menfaatlerimiz karşısındaki tutumunu muhasebe edeceğini umut ediyorum. Sonuçta başka bir Türkiye yok,  doğusu ve batısı ile muhteşem bir ülkede yaşıyoruz. Bir Trabzon milletvekili olarak gururla söylüyorum ki; aynen diğer bütün illerimiz gibi Trabzon da bizim, Hakkâri de bizim, Van da bizim, bu ülke hepimizin? Sahip olduğumuz bu güzelliklerin kıymetini bilip daha iyisini yapma görevi de hepimizin.?