TÜ-MEM Kalite Protokolü İmzalandı

TÜ-MEM Kalite Protokolü İmzalandı

Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına, Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi ve Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü adına TRABZON KARİYER VE TRÜ-Teknoloji Transfer Ofisi birlikteliğinde, lisede eğitim hizmetlerinin niteliğinin g

TÜ-MEM Kalite Protokolü İmzalandı

Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına, Trabzon Kanuni Anadolu Lisesi ve Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü adına TRABZON KARİYER VE TRÜ-Teknoloji Transfer Ofisi birlikteliğinde, lisede eğitim hizmetlerinin niteliğinin geliştirilmesi, kalitesinin artırılması amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol imzalama töreni Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş ve Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal tarafından tüm tarafların katılımı ile Trabzon Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Protokol kapsamında; planlı çalışmalar yürüterek lise öğrencilerinde proje bazlı düşünme kültürünün geliştirilmesi, öğrenme yetkinliklerinin uygulamalı eğitim faaliyetleriyle artırılması, girişimcilik kültürünün oluşturulması, Fikri ve Sınai Mülkiyet Hakları (FSMH) Yönetimi ve Lisanslama Hizmetleri konusunda liseden üniversiteye geçiş sürecindeki öğrencilerin erken dönem kariyer planlamalarına profesyonel destek sunulması, imkânlar ölçüsünde danışmanlık hizmeti verilmesi ve bilimsel temelde sosyal, kültürel ve psikolojik iş birliğinin artırılması hedeflenmektedir.

Törende konuşan Kanuni Anadolu lisesi Müdürü Mustafa Balaban işbirliğinin her iki eğitim kuruma hayırlı olmasını dileyerek minnet ve şükran duygularını ifade etti. Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemil Karakaş, Trabzon Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof Dr.Hasan Karal’a bu işbirliğine katkıları nedeniyle Kanuni Anadolu lisesi adına plaket takdim etti .